zaterdag , februari 24 2018
Home / Zelf Nieuws Maken

Zelf Nieuws Maken

Zelf Nieuws Maken, het kan. Bij Nieuws-Index.nl stellen wij iedereen in de gelegenheid om zijn of haar eigen nieuws te brengen. Wij krijgen dagelijks verzoeken of wij over diverse items willen schrijven. Echter niet al het aangeboden of tips is voor publicatie geschikt.

Zelf Nieuws Maken hoe doe je dat?

In principe is dit niet zo heel moeilijk, zelf nieuws maken is simpeler dan je denkt. Je kent het wel er is een misstand, een buurman of buurvrouw heeft problemen, iemand is in de problemen geraakt en aan lager wal. en je wilt dit onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Wel dat kan hier op onze site.

Spelregels

Er zijn natuurlijk wel een aantal spelregels waar je je aan dient te houden. Scheldwoorden, sex gerelateerd (of sexting), zwartmakerij zonder bewijs etc laten wij niet toe. Ook anonieme zaken nemen wij wel serieus maar zullen wij altijd na checken op juistheid. Maar heb je echt een verhaal om te delen, dan kijken wij hier zeker serieus naar. Dus ben je slachtoffer of ken je iemand mail ons gerust.

Wij helpen graag

Ons team van redacteuren staat voor je klaar om te helpen met het nakijken van je bericht. Mocht dit nodig zijn dan verbeteren wij teksten, ook nemen wij vaak contact met je op en mag je dit natuurlijk ook met ons doen. Of heb je twijfel over een nieuwszaak en wil je weten of wij er wat mee kunnen contact ons gerust.

De macht van het woord

Woorden stralen macht uit, vaak heb je niet door wat je met woorden kunt bereiken als je het onder het voetlicht brengt. Het is in de geschiedenis gebleken dat de macht van het woord en pen tot grote zaken kunnen leiden. Heb je dus iets te melden mail ons dan dit kun je doen via info@nieuws-index.nl.

Trek aan die stoute schoenen en schrijf met ons mee!