zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Wesley en Yolanthe Sneijder Turkije uitgezet

Wesley en Yolanthe Sneijder Turkije uitgezet

wesley en YolantheWesley en Yolanthe Sneijder Turkije uitgezet, het zou ons niet verbazen als dit een kop op de nieuws sites zou zijn. Na de hevige rellen en het escalatie gedrag van de Turkse regering de afgelopen dagen.

Wesley en Yolanthe als voorbeeld

Het zou zomaar kunnen dat de Turkse regering zware maatregelen gaat nemen tegen Nederlandse expats in Turkije. Volgens welingelichte bronnen zint de regering Erdogan op wraak jegens Nederland.

Wij willen ons land terug

Nederland is van de Nederlanders volgens Geert Wilders die handig gebruikt maakt om zijn populistische ideeën verder uit te buiten. Echter is dit wel zo reeel? Er zijn zat Turken in Nederland die het niet met Erdogan en de zijne eens zijn. Eruit met al die Turken scanderen sommige, maar vergeten wij niet iets? Deze turken die in de jaren 60 en 70 naar Nederland trokken om letterlijk onze stront op te ruimen, en rotbaantjes in te vullen zijn nu het haasje.

Stank voor dank

Dit kan worden gezien als stank voor dank, maar dat is hetzelfde voor de Nederlanders toch? Wij kregen en aantal mails op de redactie waarin lezers hun ongenoegen laten blijken. Wij hebben ze binnengehaald en de kinderen van de immigranten schoppen ons nu hard in de rug. Opruiende teksten waar niemand wat aan heeft, ook niet aan die van de Turkse regering overigens.

De vijfde colonne

In Europa en dan met name in Duitsland en Nederland wonen grote aantallen (miljoenen) Turken, waarvan nu blijkt dat deze luisteren naar Erdogan. Kunnen wij deze zien als een vijfde colonne? Of als soldaten die men in kan zetten om onze landen te ontwrichten? Zodra Turkse regering opdracht geeft? Beangstigend gevoel, gaan we nu alle kebab zaken afbranden en en pro-grom houden net als de Duitsers destijds in de kristalnacht. Allemaal onwenselijke zaken!

Kuzu en DENK stoken de boel op

Hoe het ook zei de partij DENK en haar voorman Kuzu stoken de boel flink op, is het niet mede aan hen te danken dat de Neder-Turken nu in actie komen. Rutte en de zijne zien hun kans schoon net voor de verkiezingen. Harde acties worden aangekondigd maar let op, kijk goed wie u kiest! Zodra men aan de macht is zit men weer bij Erdogan op schoot met een bos tulpen. Die overigens oorspronkelijk uit Turkije blijken te komen en lale heten, en naar Nederland zijn gehaald waarvan wij claimen dat het van ons is. Of ligt daar de grondslag van het conflict?

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...