vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Van Gaal: ‘Je stelt me erg teleur’

Van Gaal: ‘Je stelt me erg teleur’

Van Gaal: ‘Je stelt me erg teleur’

1 uur geleden

“Je stelt me nu heel erg teleur”, beet Louis van Gaal na de 3-2 nederlaag van Manchester United op bezoek bij West Ham United een verbouwereerde journalist van de BBC toe.

 De spelersbus van United werd dinsdagavond bekogeld door fans van West Ham en de aftrap moest door het voorval met 45 minuten worden uitgesteld. De journalist stelde dat het de tweede keer was dat United laat was voor een wedstrijd in Londen en vroeg of het misschien een idee was om wat eerder te vertrekken.

Van Gaal: 'Je stelt me erg teleur'“Ik vind dat je nu aan het overdrijven bent”, reageerde Van Gaal. “Kijk naar de omstandigheden, die lijken me niet normaal. Maar jij vindt dit blijkbaar wel normaal, anders zou je dit niet vragen. Ik ben heel teleurgesteld dat jij deze vraag stelt.”

“Ik bedoelde alleen maar…”, probeerde de verslaggever vervolgens, maar hij werd meteen in de rede gevallen door de Nederlandse manager. “Nee, je bedoelde niet alleen maar.”

“Ik doelde op de uitspraak van de West Ham-voorzitter dat ManUnited hier eerder had kunnen zijn, maar…”, vervolgde de verslaggever, om nogmaals terecht te worden gewezen.

“We zaten 100 meter achter de bus van West Ham United”, stelde Van Gaal met luide stem. “100 meter. Dus. OK? Ik vind het erg teleurstellend dat je met deze vraag kwam.”

De voormalig bondscoach wilde het voorval met de West Ham-fans niet als excuus aandragen: “We zijn professionals en dus moeten we hier mee om kunnen gaan. Dat hebben we volgens mij ook gedaan, want 20 minuten voor tijd stonden we nog met 1-2 voor. Dus ik denkt niet dat het invloed heeft gehad.”

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...