vrijdag , januari 19 2018
Home / Entertainment / Gratis PlayStation Plus-games voor mei bekendgemaakt

Gratis PlayStation Plus-games voor mei bekendgemaakt

Playstation

Amsterdam – Sony heeft de gratis games PlayStation Plus-games voor mei onthuld. Zoals gewoonlijk worden games beschikbaar gesteld voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Dit keer is één van de games ook speelbaar op PSP.

Voor PlayStation 4 worden Tropico 5 en Table Top Racing: World Tour uitgegeven. In Tropico 5 moeten spelers de rol van dictator op zich nemen en een stad bouwen op een fictief eiland. Table Top Racing: World Tour is de nieuwste racegame van Nick Burcombe, medebedenker van de Wipeout-games.

Eigenaars van een PlayStation 3 kunnen Bionic Commando Rearmed 2 en de interactieve screensaver LocoRoco Cocoreccho downloaden. Voor de PlayStation Vita worden Switch Galaxy Ultra en God of War: Ghost of Sparta uitgegeven. Deze eerste game is ook speelbaar op PlayStation 4, terwijl de God of War-game ook te spelen is op de PSP.

Vanaf 3 mei zijn deze nieuwe PlayStation Plus-titels beschikbaar. De games die dan verdwijnen zijn Dead Star, Zombi, I am Alive, Savage Moon, A Virus Named Tom en Shutshimi.

About admin

Lees Ook

wesley en Yolanthe

Wesley en Yolanthe Sneijder Turkije uitgezet

Wesley en Yolanthe Sneijder Turkije uitgezet, het zou ons niet verbazen als dit een kop ...