zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval?

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval?

Villa's criminelen branden af Johan V
Foto: MaRicMedia

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval? Afgelopen nacht is de kapitale villa van Johan V. alias de hakkelaar afgebrand. Johan. V  bekend als notoir drugscrimineel zit momenteel een gevangenis straf uit.

Villa’s criminelen branden wraakacties?

Een brand is niet zo bijzonder natuurlijk echter als het een huis betreft wat aan een crimineel behoort gaan vaak snel de alarm bellen af. Het onderzoek van de brandweer en justitie krijgt dan gelijk een andere wending. En bekijkt men of het wellicht een wraak actie betreft van een concurrent. Waar ook naar gekeken wordt met extra aandacht vaak of de brand niet zelf veroorzaakt is. Dit om verzekerings gelden op te strijken. Let wel in het geval van Johan. V kan het echt een wraak actie zijn, door mislukte drugs deals.

Harde knallen

Etten-Leur werd opgeschrikt door harde knallen, en daarna brak er brand uit. een buurtbewoner vertelt; Ik lag net te slapen en ik hoorde enkele harde knallen. Ik dacht dat het jongelui waren met vuurwerk. Meerdere buren verklaren knallen te hebben gehoord maar dat er niemand in het pand van Johan. V aanwezig was.

Vergelijkbaar met andere branden

Op 30 december 2014 was een andere bekende crimineel het slachtoffer van een brand, het handelde zich hier om Nico. V. voormalig bodyguard van top crimineel Sam Klepper inmiddels (geliquideerd), en deel uitmaakte van diens bende.

Ook deze brand werd veroorzaakt door brandstichting, twee mannen op en motor gooiden brand bommen op het rieten dak van zijn kapitale woonboerderij in Zwaag Noord Holland. Boze tongen beweren dat de daders zelf zouden zijn ingehuurd door deze Nico. V om zo verkering geld op te strijken. Tot op vandaag is deze brand niet opgelost.

Drugs import

Johan V. (52) is vanwege zijn betrokkenheid bij de invoer van grote hoeveelheden cocaïne via de Rotterdamse haven.  Anderhalve week geleden veroordeeld tot vier jaar celstraf. De corrupte douanier Gerrit G. is een van de verdachten is in de cocaïnezaak zaak. Hij zou tegen betaling gevoelige informatie over de werkwijze van de douane in het Rotterdamse havengebied hebben verstrekt.
Echter zijn er grote hoeveelheden drugs onderschept door de politie en daar zouden de leveranciers niet zo blij mee zijn. Wellicht is deze brand dan ook een boodschap voor Johan. V die voorlopig 4 jaar veilig achter slot en grendel zit.

 

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...