vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Urk wil muur bouwen tegen moslims

Urk wil muur bouwen tegen moslims

urk verboden voor moslimsUrk wil een muur bouwen tegen moslims, althans zo blijkt uit een enquete onder de burgers van deze extreem christelijke enclave. Van oudsher is Urk een vissersdorp met een zeer christelijke inslag is de moslims meer dan zat.

Urk opstandig en revolutionair

Op Urk is men opstandig en revolutionair en men zich niet zomaar iets zeggen. Sterker nog het dorp Urk kent een rijke historie van opstandigheid. Zo heeft men in de tweede wereldoorlog de Duitsers ook goed dwars gezeten. daar is zelfs een hele jeugdboeken serie aan gewijd over het wel en wee van het vissers dorp.

Echter nu komt men weer in opstand, en naar aanleiding van een onderzoek van Elsevier wat aan geeft dat in 2060 de verhouding moslim Nederlander 1 op 3 zal zijn. Maar daar hebben de Urkers geen oren naar sterker nog uit een interview op straat wat onze collega’s van POW nieuws deden komen extremen gedachten naar boven.

We bouwen een anti moslim muur

Een anti moslim muur? Hoe zal deze eruit zien? Heeft Trump dit idee afgekeken van de Urkers? Allemaal vragen die door je hoofd spelen als je dit hoort. En wie gaat deze bouwen laat staan betalen? Bij verder navraag bij diverse Urkers zijn daar wel ideeën over. De moslims moeten betalen, klaar uit. Nooit zullen wij tolereren dat zij de overhand krijgen. Nooit! Zo laat een in traditionele kleding gestoken visser ons weten.

Halal vis voor Saudi Arabië

We hakken ze in stukken, gooien ze aan boord en voeren ze aan de vissen. Dan hebben we gelijk halal vis die we vangen en die verkopen we aan Saudi Arabië. Zo vangen we twee vliegen in een klap. Deze hoofddoeken hebben geld zat en willen in hun eigen land ook geen vluchtelingen.

Ben je geïnteresseerd in wat de Urkers allemaal roepen over moslims kijk dan het filmpje door HIER te klikken.

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...