vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Sadistische Sex Rituelen op Duitse militaire elite basis

Sadistische Sex Rituelen op Duitse militaire elite basis

Sadistische Sex Rituelen op Duitse militaire elite basisSadistische Sex Rituelen op Duitse militaire elite basis. De Duitse krant Der Spiegel heeft een verontrustende verklaring van rekruten en personeel uitgegeven. Over een Duitse militaire elite basis in de stad Pfullendorf. Men verklaard te zijn onderworpen aan sadistische praktijken, seksueel misbruik en gewelddadige rituelen. Maar het schandalige verslag werd later bevestigd door de Duitse militaire politie, en veroordeeld door Duitse ambtenaren.

Sadistische Sex Rituelen

Waren “gangbare praktijk” tijdens een medische opleiding “Combat First Responder,” aan de Pfullendorf militaire basis. Der Spiegel meldde onder aanhaling van een intern militair onderzoek dat geheim werd gehouden.

Het onderzoek gaat naar verluidt terug naar oktober 2016 toen een vrouwelijke luitenant klaagde. Want zij ging gebukt onder mishandeling en gewelddadige seksuele rituelen, tijdens haar medische opleiding aan de basis. Volgens haar moesten de rekruten naakt te krijgen voor hun medeleden service verlenen. Terwijl andere soldaten hen aan het filmen waren.

De vrouwelijke officier meldde dat dat de instructeurs hen dwongen tot “volkomen zinloze en seksueel gemotiveerd oefeningen”. Die betrokken militairen moesten tampons in hun anussen aanbrengen. Zowel mannelijke als vrouwelijke rekruten werden onderworpen aan het misbruik. Deze “oefeningen” werden ook gefilmd.

Verontrustende praktijken

De verontrustende praktijken omvatte ook het vastbinden van soldaten uren lang. Ook werden zij afgespoten met water, volgens de krant.

Naar aanleiding van het interne onderzoek werden zeven soldaten ontslagen uit de dienst. Diatls gevolg van hun betrokkenheid bij de misstanden. Extra soldaten worden onderzocht op verdenking van ernstig lichamelijk letsel, vrijheidsberoving en misbruik.

In het kielzog van het verslag van Der Spiegel,  gaf het leger een verklaring ter bevestiging van een “significant aantal incidenten. En die zich hebben voorgedaan bij de speciale operaties training center en dat ze serieus worden genomen.”

De verklaring heeft toegegeven dat de oefeningen uitgevoerd “beschamend” en niet in overeenstemming met de normen van respect voor de menselijke waardigheid en seksuele zelfbeschikking.

Openlijk seksueel misbruik

Reuters meldt dat een aantal Duitse ambtenaren openlijk seksueel misbruik en geweld hebben veroordeeld in het Pfullendorf speciale training center.

Wat gebeurde in het trainingscentrum is weerzinwekkend en verachtelijk”, aldus minister van Defensie Ursula von der Leyen.

Rainer Arnold, een parlementariër van de Sociaal-Democratische Partij. Pleitte voor een speciale zitting om de kwestie te onderzoeken. Volgens Reuters. Drukte hij ook zijn kritiek dat deze incidenten van mishandeling werden bedekt.

“Dit is een geval waar dingen werden getolereerd en niets werd gezegd,” Arnold vertelde de krant Stuttgarter Zeitung.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...