vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Waarom steeds meer mensen wedden op Brexit?

Waarom steeds meer mensen wedden op Brexit?

brexitEr is een geleidelijke toename van het aandeel van het geld dat inzet op verlof omgezet in een vloed van contant geld deze week, na de positieve polling nieuws voor Brexiteers. De kansen veranderde dus, met Leave vallen van 7/2 tot 5/2. Dat is een sprong van 21 procent tot 27 procent in de kansen van het VK stemming met de EU verlaten.

We hadden een beetje verbaasd door de eerdere stijgingen geweest – er was niet veel verandering in de peilingen en het was niet duidelijk dat alles wat in de campagne was gebeurd was van plan om veel verschil te maken. Nu echter, het begint heel vooruitziende blik te kijken – had de markt zag een verschuiving in de publieke opinie voor de enquêteurs?

Misschien, maar er kan een andere verklaring zijn. Misschien is het meer te maken met de aard van de mensen die de weddenschappen. In het hoofdgebouw, die zetten hun geld neer op politieke gebeurtenissen weken of zelfs maanden voor de verkiezingen hebben de neiging om de meest politiek in te schakelen. Bovendien moeten ze voldoende extra geld te storten met Ladbrokes hebben. Welvarende en zich bezighouden past in het profiel van een Remain kiezer.

Aan de andere kant, hoe dichter we tot 23 juni de meer inzetten zou ik verwachten te zien van klanten die zijn niet echt geïnteresseerd in politiek, maar hebben een sterke mening over dit referendum. Er zijn sterke aanwijzingen dat zulke mensen hebben meer kans op Leavers zijn.

Natuurlijk, terwijl het wedden is niet de bedoeling te zijn over wat u wilt gebeuren, maar wat je denkt dat zal gebeuren, kan wishful thinking krijgen de betere van mensen. Het is ook makkelijk, als je omringd door gelijkgestemde vrienden die allemaal op dezelfde manier stemt, aan uw kant winnen, ongeacht de peilingen zeggen aannemen.
Dus, als je denkt van het hebben van een weddenschap op het referendum dat toevallig samenvalt met de manier waarop je van plan was om te stemmen, is het best om een goed na te denken voordat het overhandigen van uw geld aan ons bookies.

Zoals voor “debat” double header met David Cameron en Michael Gove beginnen vanavond: we kunnen verwachten geen verandering in de markt dan ook. Misschien is dit zou anders had het een echt debat geweest, zoals we zagen met ‘Cleggmania “back in 2010 zijn geweest, maar in dit formaat Ik verwacht niet gokkers om hun portemonnee elke andere manier te openen dan wanneer ze niet plaatsvinden op alle.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...