vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Slang als oorbel is geen goed idee! En nu?

Slang als oorbel is geen goed idee! En nu?

Slang als oorbel is geen goed idee! Slang als oorbel is geen goed idee! Een slang als oorbel dragen klinkt misschien gek maar voor Ashley Glawe uit Amerika niet echt. Ik ben een extreem persoon zo verklaarde zij tegen onze redactie. En ik heb een slang als huisdier. En omdat ik mijn oorlellen aan het uitrekken ben ben zogenaamde stutts heb ik een grote opening gecreëerd.

Slang glibberde mijn oor in

Wat was er nou precies gebeurt? Wel ik lag te slapen en ineens midden in de nacht voelde ik wat gefriemel in mijn oor. Ik dacht eerst dat het mijn vriendje was die zijn geslachtsdeel voor de grap in het gat had gestoken. Maar toen ik naast mij keek was er een lege plek, hij was nog niet thuis van een avondje stappen. Toen ik voelde dacht ik shit dat moet Bart zijn. En nee dat is niet de buurman. Bart is mijn slang die ik als huisdier houdt zegt Ashley.

Ik probeerde eerst voorzichtig om Bart uit mijn gaatje te verwijderen maar dat lukte niet echt. Ik dacht dat met anaal crème het misschien we zou lukken, dus ik wreef Bart daar mee in. Echter zwelde hij nog meer op en werd het steeds pijnlijker.

Zij belde belde met 112 en na een bezoek van de brandweer, was het duidelijk dat Glawe naar de eerste hulp moest. Glawe deelden een paar foto’s van haar situatie op social media. We zullen haar vergeven voor het gebruik van hard taal gebruik. Immers, er zat tenslotte een echte slang vast in haar oorlel.

Medische professionals verdoofde het gebied, met glijmiddel werd deze ingesmeerd, en kneep men het reptiel uit het gat in haar oor. Bart, natuurlijk, deed alsof er niets gebeurd is.

Glawe is sindsdien aan het genieten van haar 15 minutes of fame, het delen van media-accounts van haar verhaal op social media. Haar oorspronkelijke bericht op Facebook is viraal gegaan, het genereren van meer dan 32.000 klik en 23.000 volgers.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...