vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Schooljongen die pestkoppen aangaf wordt geslagen en besmeurd met honden stront

Schooljongen die pestkoppen aangaf wordt geslagen en besmeurd met honden stront

Schooljongen die pestkoppen aangaf wordt geslagen en besmeurd met "honden stront" in misselijkmakende "wraak aanval" gefilmd door medeleerling. Een doodsbange schooljongen werd geslagen, geschopt en bedekt met hondenpoep door een andere leerling uit wraak omdat hij zijn docenten vertelde dat hij gepest werd.

In een zieke aanval vastgelegd op video, een jongen dreigend vraagt het slachtoffer “je me nog, nietwaar? ‘ vóór de lancering in de lunchtijd pak slaag met buiten de school. De beelden toont enkele dat leerlingen de pester ophitsen en anderen proberen om een aanval uit te voeren op de schooljongen, die plaatsvond naast een ijs busje geparkeerd in de buurt van Caldervale High School in Airdrie, North Lanarkshire, Engeland afgelopen maandag.

De aanvaller stootte de schooljongen, schopte tegen knieën en sloeg het slachtoffer tegen het hoofd

De aanvaller stoten, knieën en schopt het slachtoffer tegen het hoofd en lichaam terwijl zijn doodsbange slachtoffer tegen een hek aanhing. Het jonge slachtoffer die vermoedelijk rond de 7 jaar is werd sap over zijn hoofd gegoten en werd in hondenpoep rond gerold door zijn kwelgeest.

De aanval werd verondersteld te zijn als vergelding voor het slachtoffer voor het melden van een eerdere zaak van pesten. De jongen familie zond beelden van de verontrustende video naar Airdrie North wethouder Sophia Coyle, die was geschokt door wat ze te zien kreeg.

Ms Coyle zei: “Deze video zorgt voor een schokkende weergave. De jongen probeerde zijn moeder te bellen toen hij voor het eerst door de dader werd benaderd, maar werd al snel geslagen en geschopt. Hij had ook Irn Bru uitgegoten over zijn hoofd en werd in de hondenpoep gerold en is achtergelaten getraumatiseerd door de ervaring.

Dit was een reactie van de pester op een melding die de jongen had gedaan over pesten dit soort dingen kan niet worden toegestaan om te gebeuren. Het is al erg genoeg dat deze jongen werd gepest en mishandeld. Maar is nu mogelijk doelwit van een nog grotere groep door het incident dat is gefilmd en misschien viraal is gegaan.

Ms Coyle doet een beroep op de school om meer te doen om leerlingen tegen pesten te beschermen, en voegt toe: “De ouders van de jongen zijn erg van streek en er moet moeten gevolgen zijn voor de dader en alle pestkoppen die vreselijke daden als deze begaan.

De school zeggen dat ze niets kunnen doen over dit incident omdat het vond plaats buiten de school gronden, maar ik denk niet dat aanvaardbaar is. Er zullen dan ook zeker nog stappen worden ondernomen.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...