vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Ruimtewezens hebben een NASA-ruimtesonde gekaapt

Ruimtewezens hebben een NASA-ruimtesonde gekaapt

ruimtewezensRuimtewezens hackers hebben een NASA-ruimtesonde gekaapt: Nasa Voyager 2 sonde op 9 miljard mijl afstand. De ruimtewezens (hackers) hebben een NASA-ruimtesonde gekaapt en stuurde een bizar bericht terug naar de aarde, zo werd beweert.

De ruimtesonde “Voyager 2”, die de aarde in 1977 verliet is het enige NASA-ruimtevaartuig op weg naar Uranus en Neptunus. Stuurde mission control bizarre berichten in een onbekende taal 33 jaar na haar reis, zo is gebleken. En samenzwering theoretici hebben gezegd dat er bewijzen en opnames zijn gemaakt door een NASA wetenschapper in een reeks video’s die de ronde doen online.

Ruimtewezens en de Voyager 2

Voyager 2 was ongeveer 15 miljard kilometer van de aarde, toen het bericht werd teruggestuurd.

Volgens Natuurkunde Sterrenkunde, NASA expert Kevin Baines zei. Op een afstand van ongeveer 15 miljard kilometer van de aarde, begon de sonde plotseling met het versturen van gegevens in een taal die ze niemand leek te begrijpen.

‘Iets of iemand veranderde het communicatiesysteem van de ruimtesonde Voyager 2. “Voyager 2 heeft ook een bezoek aan Jupiter en Saturnus gedaan. Mr Baines naar verluidt vond bewijs en deed de volgende analyse het bleek dat een component in een binair code systeem werd veranderd van 0 naar 1.

Hij voegde eraan toe: Na de beoordeling van de andere systemen, kon de Voyager team geen defect vinden. Slechts één systeem was er gewijzigd. Aangevoerd werd dat een dergelijk specifiek wijziging van het computersysteem stelde de er met de sonde was geknoeid. En dan van buiten af en niet vanaf de aarde!

NASA onderzocht het ruimtevaartuig

NASA naar verluidt onderzocht de mogelijkheid dat iemand het ruimtevaartuig vanaf de aarde had gehackt. Echter, werd de echte reden voor de anomalie nooit bevestigd omdat de sonde zo ver weg was, het onderzoek was niet overtuigend.

Duitse academische Hartwig Hausdorf gelooft dat de Voyager werd overgenomen door buitenaards leven. Hij vertelde de Duitse krant Bild: “Het lijkt wel alsof iemand de sonde heeft geherprogrammeerd of gekaapt  – dus misschien weten wij nog niet de hele waarheid.”

Samenzwering theoretici hebben NASA beschuldigd van een doofpot affaire, na het achter houden van de details van het incident sinds 2010.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...