vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Nieuws Buitenland / ROSWELL UFO was een nazi experiment

ROSWELL UFO was een nazi experiment

Roswell ufoROSWELL UFO: ‘Het waren geen buitenaardsen – het was een Nazi top geheim ambachtelijk experiment’.

Roswell UFO crash mysterie

Het Roswell UFO crash mysterie werd niet veroorzaakt door het bezoeken van buitenaardse wezens, maar door top-secret experimentele vaartuigen gebouwd met Nazi-technologie, een documentaire laat de waarheid zien.

Roswell is in het hart van de UFO-scene sinds de militaire regering sensationeel aangekondigd had in een persbericht in juli 1947 dat de overblijfselen van een gecrashte vliegende schotel in de woestijn in de buurt waren gevonden.

US Air Force luchtballon

Maar de volgende dag het ingetrokken de verklaring, zegt dat het was in feite een beschadigde US Air Force luchtballon. Getuigen later kwam naar voren om te zeggen dat er was buitenaardse lichamen binnen het “neergestort vaartuigen”, die samen met het wrak, werden vervolgens naar het mysterieuze top-secret Area 51 militaire basis in Nevada genomen geweest.

Nu samenzwering theoretici geloven dat de crash zou een top-secret test van nazi-technologie, dat werd ontwikkeld in een basis zoals Area 51 zijn geweest. De N24 kanaal documentaire “UFO’s in het Derde Rijk”, beweert het incident was eigenlijk een gevolg van het testen van een koperkleurige ambachtelijke genaamd de “Bell”. Met een drie meter diameter, de kern was een futuristische aandrijfeenheid gebruik van elektrische deeltjes, en werd ontworpen door een nazi-ingenieur, zo wordt beweerd.

Het werd gezien als de voorloper van de huidige stealth fighters en ontwikkeld door V2-raket experts naar de VS bracht na de Tweede Wereldoorlog eindigde in een poging om de VS een voordeel ten opzichte van de Sovjet-Unie op het gebied van militaire vliegtuigen te geven.

Nazi expirement

Tijdens de oorlog was door de nazi’s geëxperimenteerd met nieuwe technologie, met inbegrip van bizarre vliegende schotel-vormige vliegtuigen. Een van de experts was naar verluidt generaal Hans Kammler, een SS-generaal. Kammler was hoofd van de bouw en defensie projects’in het Derde Rijk en de geplande de dood in Auschwitz en geheime V2-raket fabrieken in Duitsland.

Igor Witkowski, een Poolse oud-journalist en historicus van de militaire en ruimtevaart technologie, schreef het boek Prawda O Wunderwaffe. Hij vertelde van de “klokvormige vaartuigen” die zijn gemaakt door de nazi’s, en beschreef hoe Hitler wilde de beste wetenschappers en ingenieurs om ze te ontwikkelen.

Iemand met fantasieën

Duitse ingenieur Georg Klein, die na de oorlog een luchtvaart ingenieur was geworden, zei: “Ik beschouw mezelf niet als een crackpot of excentriek of iemand aan fantasieën.”Dit is wat ik zag met mijn eigen ogen; een Nazi UFO. ”

De documentaire wordt ook gekeken naar de mogelijkheid om het Roswell-incident was de crash van een nazi ambachtelijke genaamd de Schriever-Habermohl, dat werd ontwikkeld in Praag 1941-1943. De plannen daarvoor werden na de oorlog terug mee naar Amerika genomen.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...