vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Presidents kandidaat Trump betrokken bij aanslag

Presidents kandidaat Trump betrokken bij aanslag

TrumpBad news travels fast, oftewel slecht nieuws verspreidt zich snel. Naar nu blijkt is presidents kandidaat Donald Trump betrokken bij een aanslag en niet zomaar maar een. diverse bronnen vermelden dat de aanslag gisteravond laat plaatsvond, iets wat op zich uiterst vreemd is.

Maar om wat voor aanslag gaat het nu eigenlijk? Niemand kon daar tot hedenmorgen een zinnig antwoord op geven, zowel de FBI als de CIA bleven het antwoord schuldig en wezen met de vinger naar elkaar.

Tot vanmorgen vroeg de IRS zich melde en aan gaf meer te weten over de aanslag, de IRS ook bekend als de Internal Revenue Service (FIOD van de Amerikaanse belastingdienst) gaf aan te weten wie de aanslag had geïnitieerd.

Trump bevond zich tijdens de aanslag in een trein op weg naar huis, echter was het toch gelukt de aanslag aan hem te presenteren. Tim Hucknall van de IRS verklaarde; Men kan zich op de maan verstoppen maar de IRS vindt u wel.

Het bleek te gaan om een BTW naheffing van het jaar 2015 waar Trump verzuimd had aangifte over te doen, de aanslag betrof een bedrag van ruim 1 miljoen dollar. Het is niet bekend of Trump de aanslag inmiddels heeft betaald!

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...