vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / OORLOG! Amerika gooit atoombom op Moskou! Derde wereldoorlog begonnen!

OORLOG! Amerika gooit atoombom op Moskou! Derde wereldoorlog begonnen!

OORLOG! Amerika gooit atoombom op Moskou!

atoombom op moskouZou dit de nieuwskop zijn wanneer de derde wereldoorlog begonnen is? Wie zal het zeggen, wij van Nieuws-Index hebben zo onzedigen gedachten hierover. Wat een feit is dat deze gevreesde oorlog toch el eens snel zou kunnen uitbreken. Maar waar wordt deze dan uitgevochten hoor ik u denken, Amerika, Rusland, of Europa? Als men het nieuws een beetje volgt dan is het allang duidelijk waar deze oorlog gevoerd zal gaan worden, namelijk in een woestijn gebied zoals nu al in Syrië, reden waarom zou men een goed lopende economie als voornoemde landen en gebied delen vernietigen.

Maar de tenen zijn er al wel, nee nu eens de oorlog in Afghanistan ooit begonnen door Rusland tegen de Muhadjedien destijds aangevoerd door Osama Bin Laden. Later werd deze strijd opgepakt door Amerika tegen de Taliban, die wel eens wilde laten zien dat zij een groter geslachtsdeel hadden dan de Russen! Echter beiden faalde, een onzinnige oorlog waar ook Nederlandse slachtoffers te betreuren zijn helaas.

En dan een aantal jaren al de oorlog tegen IS, een in het leven geroepen organisatie door de Amerikaanse CIA en de Israel. Zaten zij ook al niet achter Osama Bin Laden hoor ik u denken, het antwoord daarop is ja. Wat wel vreemd is is dat Osama zogenaamd vermoord is door de special forces navy seals, maar zijn lichaam is nooit ten tonele verschenen. Nee natuurlijk niet de man leeft nog, let maar op. Amerika staat er bekend om zijn zogenaamde vijanden een veilige haven te bieden, zo hebben zij naar nu blijkt ook ooit Hitler naar Argentinië  gesmokkeld waar hij in de jaren vijftig pas stierf.

Maar goed even terug naar het NU, wat gebeurt er zoal allemaal? Putin ageert tegen Amerika en Turkije (met de laatste is hij l weer vriendjes geworden), Noord Korea beste nucleair wapen materiaal, China claimt een eilanden groep dichtbij Japan als het hare (spanningen met US lopen op). Lijkt dit niet verdacht veel op de tekenen voor de tweede wereld oorlog? En dan de Filippijnen die van oudsher absoluut Amerika minded zijn geweest met haar nieuwe president “Rodrigo Duterte”, een zeer eigenzinnig man, die niet alleen de oorlog verklaard aan drugsdealers en gebruikers. |Maar nu ook Amerika de rug toekeert in de vorm van het kopen van wapens in Rusland en China!

Nee absoluut geen goede vooruitzichten allemaal. Waar het uiteindelijk omgaat is geld en macht, degene met het meest van dat zal het winnen. Zal Obama nog een laatste krachtpoging doen? Of zal Donald Trump of zal Hillary Clinton ons me slepen in de ellende?

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...