zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Nieuws Buitenland / Motorclub verbod Duitsland opgeheven

Motorclub verbod Duitsland opgeheven

Motorclub verbod Duitsland opgehevenMotorclub verbod Duitsland opgeheven. Sinds vandaag circuleert en er het gerucht dat het verbod op het dragen van zogenaamde motorclub colors in Duitsland opgeheven is. De rechter oordeelde dat het verbod op het dragen van de MC’s club logo’s onrechtmatig is.

Motorclub verbod Duitsland onrechtmatig

Waar eerder het verbod werd ingesteld en de grote zogenaamde OMG’s als de Bandidos, Hells Angels en Gremium Mc verboden werd hun kenmerkende kleding te dragen. Blijkt deze plots te zijn opgeheven. Echte berichtgeving is er nog niet in de Duitse pers verschenen behalve een kort verslag van de krant Bild vandaag in een film verslag. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Politie radeloos

De politie en overige justitie organen linken radeloos te zijn en weten niet goed hoe met deze opheffing van het verbod om te gaan. Men lijkt nu bakzeil te moeten halen. Eerder klaagde de politie over het feit dat zij de MC leden niet meer herkenden doordat deze hun clubkleding niet meer mochten dragen. Wat te verwachten was want hoe dom kan men zijn te denken dat met met een vlag op de rug zou gaan lopen met de tekst “he ik ben eigenlijk een Bandido maar draag mijn kleuren niet meer”. Eerst verbieden en dan klagen dat je ze niet meer herkend?? Beetje vreemd toch.

Met stille trom en gezichtsverlies

Maar waarom wordt het niet algeheel aangekondigd dat het verbod is opgeheven? Is dit wellicht een verlate 1 april grap? Ietwat verbazingwekkend, maar ook weer niet verrassend. De overheid houdt liever een stille trom dan dat men hun verlies aankondigt. Kijk maar eens naar wat Harrie Ramakers de president van de Bandidos MC Holland is overkomen. Die blijkt zijn huis onrechtmatig uitgezet te zijn, wordt in het gelijk gesteld door de rechter, en vervolgens wordt het alleen in een lokaal krantje gemeld?? Daar waar de man op allerlei manieren op TV wordt getoond in zijn ondergoed, bij elk item wat over de zogenaamde OMG’s in Nederland gaat. Schandalig en zeer onrechtvaardig in onze ogen.

Maar nu blijkt dat de man gelijk heeft zie je niets, waar zijn figuren als John van de Heuvel en kornuiten dan bij RTLboulevard? Nee dat is niet leuk natuurlijk, zij brengen liever onzin en leugens.

En nu? Excuses?

Als de berichtgeving echt blijkt te zijn zal dan een excuus volgen van de Duitse overheid? Of zal men gewoon hier over heen stappen? De betrokken MC’s hebben aangekondigd hun kleuren met directe ingang weer te zullen gaan dragen.

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...