vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Haai doet een foto bom met 10 jarige surfer

Haai doet een foto bom met 10 jarige surfer

Haai doet foto bom met 10 jarige surfer.Haai doet foto bom met 10 jarige surfer. Op de leeftijd van 10, Eden Hasson is al een getalenteerde surfer. Maar zelfs een professionele surfer zou geschrokken zijn door de ervaring die Eden had eerder deze week.

Haai op een strand in Nieuw-Zuid-Wales

Op een strand in Nieuw-Zuid-Wales, Australië, ving de jonge surfer een golf terwijl zijn vader, Chris Hasson, foto’s na van de kust. Op deze bijzondere rit, Hasson merkte een schimmige figuur die zwom onder zijn zoon en hij legde dit bijzondere moment op camera vast.

“Net als ik, begon met foto’s nemen zag ik iets te zien in de hoek van mijn oog,” Chris Hasson schreef op Facebook. “Ik blijf schieten en nadat hij klaar is, en begint te peddelen en ik opnieuw de tweede foto bekijk zie ik een 8 voet Great White haaien hoofd”. Roep iedereen en laat ze de foto zien. Gelukkig is hij niet gevallen dan had het wel eens een heel ander verhaal kunnen zijn.

De foto toont wat lijkt op een haai in de buurt van Eden’s surf capriolen

Spelen met haaien het klinkt spannend met een storm in de achtergrond. Ik ben op de rotsen foto’s van Eden aan het nemen. Ik zie ineens een grote donkere vorm en sta op het punt om de kleine groep waar mee durfde te roepen. Maar iets zei wacht even straks schrikt hij en valt, met alle gevolgen van dien.

Deze foto gaat rechtstreeks naar het zwembad kamer. Niet elke dag krijg je een foto terwijl je surft op een grote witte. Kijk naar zijn mond. Hij rolde om, om zo een goede blik op Eden zijn smakelijke gele nieuwe wetsuit te hebben.

Haaien onderzoeker Andrew Chin vertelde de Associated Press dat de haai een grote witte zou kunnen zijn. Echter, terwijl we misschien denken dat grote witte haaien als gevaarlijke wezens gezien moeten worden,  zei Chin dat deze haai niet agressief zat te kijken en in plaats daarvan keek hij geschrokken.

Nadat zijn vader de foto toonde, zei Eden dat hij was opgelucht dat hij de haai niet gezien had, terwijl hij in het water was. Dan was ik misschien van schrik waarschijnlijk hysterisch hebben gereageerd en gevallen,” vertelde hij Australië Today. “Ik had het geluk dat ik niet viel”.

Maar de schrijnende ervaring zal Eden niet uit het water houden. Volgens de Sydney Morning Herald, de jonge surfer was terug in het water de volgende dag.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...