zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Nieuws Buitenland / Grafstenen motorclubs in Duitsland ook verboden

Grafstenen motorclubs in Duitsland ook verboden

Grafstenen motorclubsGrafstenen motorclubs in Duitsland ook verbonden. De Duitse regering lijkt helemaal door te draaien in haar jacht op de Motorclubs. Volgens berichten die onder andere verschenen op social media zoals Facebook staat te lezen dat chapters van de diverse zogenaamde  Outlaw Motorcycle Gangs zijn bevolen de club colors van grafstenen van overleden leden te verwijderen.

Grafstenen motorclubs een teken van respect

Als een lid van een motorclub overlijdt wordt deze met alle egards begraven, vaak in zijn colors van zijn geliefde club. Het is vanzelfsprekend dat deze motorclubs. Hun overleden leden eren met een grafsteen waar ook de club Colors op zijn geplaatst.

Naar nu blijkt is dat een doorn in het oog van de Duitse overheid en wil men deze verwijdert zien van de grafstenen. Reden, het zou aanzetten tot haat zaaien en bedreigend overkomen. Zo zouden nabestaanden van andere overleden personen niet te dicht bij de graven in de buurt durven komen.

Algeheel color verbod

Afgelopen week is het algehele color verbod in geheel Duitsland ingegaan. Dit houdt in dat de 1% clubs zoals de Hells Angels, Bandidos MC, Gremium MC en andere hun club emblemen niet meer openlijk mogen dragen.

Dit word duidelijk zichtbaar op de begrafenis van kleine Jaden (9 jaar)  afgelopen week die op brute wijze werd vermoordt door zijn 19 jarige zwaar gestoorde buurjongen. Jaden’s vader is een lid van Bandidos MC en velen leden van de club kwamen de laatst eer bewijzen aan het knulletje en zijn familie. Echter waren er ook ander clubs aanwezig zelfs Frank Hanebuth de leider van de aartsvijanden van de Bandidos MC de Hells Angels was aanwezig.  Wellicht om de saamhorigheid en solidariteit om het verbod te tarten te bevestigen.

Brute grafschennis

Nu de Duitse overheid heeft aangegeven dat MC Club Colors die groter dan 10cm zijn. Van de grafstenen dienen te worden verwijdert kan men spreken over brute grafschennis. Als men niet de club Colors verwijdert wordt en aangifte gedaan en volgen er naast geld boetes ook cel straffen. Nazi Duitsland ten top en doet zeker denken aan het verwijderen van de David sterren in de jaren 30-40. Onder het Hilter regime bij Joodse instellingen en synagogen.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...