vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Bin Laden “leeft en wel in de Bahama’s”, zegt Edward Snowden

Bin Laden “leeft en wel in de Bahama’s”, zegt Edward Snowden

Bin LadenBin Laden “leeft en wel in de Bahama’s”, zegt Edward Snowden. National Security Agency klokkenluider Edward Snowden, heeft een nieuwe controversiële claim, door te zeggen dat hij wat gerubriceerde informatie heeft waaruit blijkt dat Osama Bin Laden nog in leven is.

Snowden, die leeft als vluchteling in Rusland na lekken documenten over de NSA bewakingsprogramma’s heeft een aantal eerder gemelde aantijgingen over de beroemde terrorist, Osama Bin Laden, gemaakt tijdens een interview met de Moskouse Tribune.

Volgens hem is niet alleen Bin Laden nog in leven, maar hij leeft een uitbundige levensstijl in de Bahama’s, dankzij de regelmatige betalingen van de CIA.

Bin Laden staat op de loonlijst van de CIA

“Ik heb documenten waaruit blijkt dat Bin Laden is nog steeds op de loonlijst van de CIA,” zegt Edward Snowden. “Hij is nog steeds het ontvangen van meer dan $ 100.000 per maand, dat wordt door enkele voor- bedrijven en organisaties worden overgedragen, rechtstreeks naar zijn Nassau bankrekening. Ik ben niet zeker waar hij nu is, maar in 2013 werd hij rustig leven in zijn villa met vijf van zijn vrouwen en veel kinderen. ”

De terroristenleider Osama Bin Laden werd vermoedelijk door de Navy SEALs gedood op 2 mei 2011, is nog in leven in een luxe buitenwijk Nassau. Mr. Snowden zegt dat de CIA de nep dood van de voormalige leider van Al-Qaeda in elkaar heeft gezet. Terwijl hij eigenlijk met zijn familie werd vervoerd in een geheime locatie in de Bahama’s.

Meest efficiënte agent van de CIA

“Osama Bin Laden was een van de meest efficiënte agenten van de CIA voor een lange tijd”, zegt de beroemde klokkenluider. “Wat voor soort boodschap zou sturen hun andere agenten als ze te laten de SEALs hem te doden? Zij organiseerden zijn nep dood met de medewerking van de Pakistaanse geheime diensten. En omdat iedereen denkt dat hij dood is, is niemand naar hem op zoek, dus het is vrij gemakkelijk om te verdwijnen. Zonder de baard en de militaire jas, niemand herkent hem. ”

De heer Snowden zegt dat de documenten waaruit blijkt dat Bin Laden nog in leven zullen integraal worden overgenomen in zijn nieuwe boek, zal naar verwachting worden uitgebracht in september.

Snowden is op verschillende manieren een held

Een onderwerp van controverse, Snowden is op verschillende manieren opgeroepen een held, een klokkenluider, een dissident, een patriot en een verrader, voor zijn onthullingen van duizenden geclassificeerde documenten.

Edward Snowden werd ingehuurd door een aannemer NSA in 2013 na eerdere dienstverband bij Dell en de CIA. In de maand juni van hetzelfde jaar, onthulde hij duizenden geheime NSA documenten aan journalisten.

De Amerikaanse regering ingediend spionage aanklachten tegen hem kort na zijn onthullingen openbaar zou worden gemaakt. Hij woont al in het kader van asiel in Moskou, na de vlucht voor de VS voor Hong Kong in de nasleep van de lekken.

Op 28 juli 2015 heeft het Witte Huis een “We the People” petitie van bijna 168.000 ondertekenaars afgewezen, om hem te vergeven.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...