vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Bandidos jagen op kindermoordenaar

Bandidos jagen op kindermoordenaar

Bandidos mc jagenBandidos jagen op kindermoordenaar, gisteren berichtte wij al over de kindermoord gepleegd in Herne Duitsland door een 19 jarige jongen op een jong kind. Nu blijkt dat het slachtoffer genaamd Jaden het zoontje is van een lid van de Bandidos MC van het chapter in Essen.

Bandidos zijn op jacht

Aangezien de moordenaar nog vrij rondloopt zijn de Bandidos hun eigen zoektocht begonnen. Facebook staat vol met berichten van MC leden die de vader van Jaden en de familie een hart onder de riem steken. Ook op het gastenboek van de club haar website verschijnen steunbetuigingen uit de hele wereld.

Zwaar gestoord

De dader die bekend staat als een vechtsporter met een dubbele persoonlijkheid is op de vlucht. Berichten koppen op Facebook, wij hopen je eerder te vinden dan de politie. Of mag de Bandido wraak je eerder bereiken. Logische reacties op een zeer gruwelijke moord.

Recht in eigen hand

Natuurlijk zullen er mensen zijn die willen dat justitie de dader eerder vindt dan de Bandidos, wat velen betreft mogen de Bandidos hem eerder vinden. Een persoon die een kind zijn leven neemt verdiend straf de hoogste straf. Een gevangenis straf is niet afdoende.

Justitie doet dit soort zaken af als de dader heeft een moeilijk jeugd gehad, hij was zo zielig en nog meer blablabla. Ondertussen verzamelde er ruim 40 politie voertuigen en dito troepenmacht zich voor het clubhuis van de Bandidos omdat men vreesde dat men verzamelde voor een klopjacht op de dader. Waarop werd gerageerd dat de politie beter haar tidj kon verdoen met het zoeken naar de dader. Klinkt logisch!

Op weg naar Nederland?

Kindermoord is het ergste wat er is en een laffe daad. Wij vragen dan ook iedereen uit te kijken naar de dader. Herne is maar 100km van de Nederlandse grens dus de kans is groot dat hij naar ons land is gevlucht. Of op weg is naar Nederland.

De Duitse politie vermoedt dat de dader ook nog een ander slachtoffer heeft gemaakt namelijk een vrouw. Gisteren werden er onder andere op Facebook oproepen gedaan of iemand zijn moeder, vrouw of vriendin miste.

Onze harten gaan uit naar de ouders van Jaden moge hij ruste in vrede.

Om het eerdere artikel te lezen klik hier!

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...