zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Bandidos, Gremium en Hells Angels verboden in Duitsland wie volgt?

Bandidos, Gremium en Hells Angels verboden in Duitsland wie volgt?

Bandidos, Gremium en Hells Angels verboden in DuitslandBandidos, Gremium en Hells Angels verboden in Duitsland – de clubs gaven een gezamenlijk persbericht uit deze kunt u onderstaand lezen.

Bandidos, Gremium en Hells Angels verbod

Vanaf morgen 16 maart 2017 mogen de desbetreffende motorclubs hun colors en club kenmerken niet openbaar meer dragen. Doen zij dit wel dan staan er hoge straffen en geld boetes op. De Duitse overheid is het zat en voert nu een algeheel verbod in. Overige clubs zoals Satudarah Mc en No Surrender Mc moeten zich ernstig zorgen gaan maken zij staan namelijk ook op de rol om verboden te worden. Net als de Bandidos, Gremium en Hells Angels nu toevalt.

Aanscherping van de Wet op Verenigingen

Gezamenlijk persbericht van de Duitse afdeling van de Bandidos MC, de Duitse afdelingen van Gremium MC en de Duitse chapters van de Hells Angels MC geeft het volgende weer:

De Bondsdag heeft donderdag aangenomen, het voorstel van 19 januari 2017 met de stemmen van de CDU en SPD, voor een strengere wet op de verenigingen. Hiertoe, verklaren wij de Duitse afdeling van de Bandidos MC, de Duitse afdelingen van Gremium MC en de Duitse chapters van de Hells Angels MC: Dat deze wet onverenigbaar is met de fundamentele waarden en de grondrechten van onze Grondwet. In onze vrije democratische fundamentele orde is geen ruimte voor verdenking, bijzondere wet en collectieve bestraffing. We zullen zo snel mogelijk alle nodige juridische stappen om deze wet aan de kaak te stellen. Zo stellen Bandidos, Gremium en Hells Angels.

Oorspronkelijke wet gewijzigd

Waarom? Met de nieuwe wet op verenigingen is een verbod massaal uitgebreid. Als twee teams “substantieel” dezelfde kenmerken hebben en is een van de verboden clubs, de vlag van het andere team mag men dan ook niet gebruiken – de beperking van de oorspronkelijke wetten zijn gewijzigd, dat de niet-verboden club hetzelfde doel moet hebben als de verboden, hebben de overheid fracties verwijderd. Zo wordt de back-up lijn overschreden, dat is gevestigd op de vereniging en de vrijheid van het Federale Hof te waarborgen.

Alleen motorclubs zijn de dupe

Hoewel de wet geldt voor alle clubs in Duitsland, is deze uitsluitend gericht op de grote motorclubs. Dit bewijst nu al een kijkje nemen op het regeerakkoord van de regerende partijen: Hier reeds “OMG’s ‘noemde de exclusieve doel van de geplande aanscherping van de wetten waren. Maar tijdens het debat, Europarlementariërs spraken bijna uitsluitend over de motorclub – ongeveer 9.000 bikers moet worden toegekend door de wet tegen de georganiseerde misdaad.

Club kleuren niet langer toegestaan

Met de inwerkingtreding van de wet, moeten we niet langer onze colors in Duitsland gebruiken en niet langer gebruik maken ervan in het openbaar, hoewel de overgrote meerderheid van onze lokale groepen niet verboden is. Dit is illegaal in het bijzonder tegen de garantie in de negende artikel van de grondwet de vrijheid van vereniging. In deze grondwettelijke bezwaren ook en vooral juridische experts hebben opgemerkt, die door de heer had uitgenodigd voor een openbare hoorzitting van de commissie Binnenlandse Zaken – dezelfde afgevaardigden die de wet nu besloten. Tegen deze achtergrond, evalueren we de acties van de CDU en de SPD als populistische manoeuvre om te buigen in de verkiezing jaar van de echte problemen van de binnenlandse veiligheid en de strijd tegen de misdaad.

Op naar Nederland biker oorlog zal ontbranden

Wij begrepen van het Duitse consulaat dat deze nieuwe wet onherroepelijk is. Dus niet wordt terug getrokken, dit heeft nogal wat consequenties. zo zullen de bikers dichtbij de grens zich gaan aansluiten bij Nederlandse en Belgische chapters. Daar zullen zij met open armen worden ontvangen. Zo stelt een consulair medewerker. Wij hebben de Nederlandse justitie al gewaarschuwd, er zal escalatie gaan plaatsvinden tussen de verschillende clubs. Want ze lijken nu wel ineens vriendjes te zijn maar alleen voor dit verbod. Ook zullen zij ondergronds gaan en hun criminele activiteiten voort zetten maar ook hun onderlinge geschillen.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...