vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Amerikaanse verkiezingen: Trump lanceert woeste aanval op Clintons

Amerikaanse verkiezingen: Trump lanceert woeste aanval op Clintons

Amerikaanse verkiezingen: Trump lanceert woeste aanval op Clintons

Tump clinton debatDonald Trump heeft zijn obscene opmerkingen verdedigd over het betasten van vrouwen door de lancering van een knappe aanval tegen Hillary Clinton en haar echtgenoot.
De Republikeinse kandidaat ontkende het ooit seksueel mishandelen van vrouwen, maar richtte zijn vuur op ex-president Bill Clinton in een bittere Amerikaanse presidentiële debat.
“Er is nooit iemand in de geschiedenis van de politiek dat zo beledigend voor vrouwen is geweest,” zo zei hij.
Hillary Clinton weigerde om op zijn opmerkingen richting haar man te reageren. Mr Trump’s aanval op de Clintons kwam nadat moderator Anderson Cooper hem gevraagd over een 2005 video-opname die vrijgegeven werd op vrijdag waarin de heer Trump bezig was met opscheppen over het betasten van vrouwen.
Maar wanneer geconfronteerd met de vraag of hij zich bezighouden had met seksueel wangedrag met enige vrouwen, ontkende hij dit te doen en in plaats daarvan richt zich op eerdere misstappen van de heer Clinton.

Geen straf

Rechtelijke aanklachten zijn tegen de heer Clinton in beschuldigingen van seksueel geweld gebracht. Mevrouw Clinton zei dat de explosieve video, die een uittocht van de Republikeinen het ontkennen van ondersteuning om hun presidentskandidaat heeft aangewakkerd, bleek dat die van  Mr Trump echt was.
Met voorafgaande Republikeinse genomineerden, ik be het niet eens met hen,” voegde ze eraan toe, “maar ik heb nooit hun geschiktheid om te dienen in twijfel getrokken. Ik denk dat het duidelijk voor iedereen die gehoord die het vertegenwoordigt precies wie hij is.”

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...