vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Adolf Hitler graf gevonden in Argentinië

Adolf Hitler graf gevonden in Argentinië

Adolf hitler graf ontdekt in ArgentinieAdolf Hitler graf gevonden in Argentinië

Het graf werd gevonden en is versierd met een swastika en een adelaar. Op het graf staat de tekst geschreven ‘Hier ligt Adolf Hitler, Führer van het Derde Rijk’, moge hij rusten in walhalla’.

Per duikboot gevlucht

Al eerder werd bekend dat Hitler samen met zijn geliefde Eva braun zou zijn gevlucht naar Argentinië. En zo zijn straf te ontwijken. Hij zou per Duitse duikboot zijn vertrokken naar de Canarische eilanden, alwaar hij een tijdelijke schuil plek vond. Het was namelijk zo dat Franco de heerser over Spanje een bondgenoot was van Hitler. Maar deze had Hitler toegestaan in de oorlog om een geheime duikboor basis te bouwen.

Vanuit het oosten van Argentinië waar Hitler oorspronkelijk aankwam werd hij per trein vervoerd naar San Carlos de Bariloche. Een plek die opgebouwd was door Duitsers met sterke nazi sympathieën

Hitler groet aan het graf

De archeologen werden begeleid door een kleinzoon van Bormann die woonachtig is in Bariloche. Deze bracht spontaan de Hitler groet bij het zien van het graf. De archeologen een verzoek ingediend bij de Argentijnse autoriteiten om de resten op te graven en vervolgens een DNA-onderzoek te doen. Het stuk grond zou overigens eigendom zijn geweest van de directeur van Mercedes-Benz, die een fervent aanhanger was van het nazisme.

CIA en FBI

Volgens rapporten van de CIA en FBI gelijk zouden er kroongetuigen zijn die zelfs het huis in de Andes beschrijven waar Hitler en Braun werden ondergebracht. Ook is bekend dat de toenmalige directeur van de CIA Allen Dulles de Duitsers hielp vluchten naar Argentinië.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...