vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / 20 MENSEN DOOD DOOR KILLER CLOWN

20 MENSEN DOOD DOOR KILLER CLOWN

killer clownDat de KILLER CLOWNS veel mensen schrik aanjagen mag duidelijk zijn, echter dat mensen er ook ook dood van kunnen gaan, pur van schrik staat buiten kijf. Met de opkomst van het fenomeen KILLER CLOWN is gelijk een hype ontstaan. Er zijn winnaars en verliezers maar wat is nou toch de reden dat de KILLER CLOWNS zo in opkomst zijn?

Wij van de redactie vroegen het ons dan ok af en niet geheel onterecht naar tegenwoordig blijkt. Van overal komen de berichten over de enge clowns die mensen de stuipen op het lijf jagen en naar nu blijkt zelfs de dood in jagen. In verschillende landen zijn mensen zich letterlijk “dood geschrokken” en lieten het leven na het zien van een zogenaamde KILLER CLOWN.

Welke idioten zitten er nu in zo’n clowns pak? En waarom zijn mensen nu zo bang voor clowns?

Dat laat zich goed verklaren, er zijn diverse massa moordenaars geweest die verkleed hadden als clown, zo was er in Amerika het geval van John Wayne Cacy, een notoire pedofiel die kinderen naar zich toe lokte verkleed als clown, misbruikte en vermoorde en hen onder zijn huis begroef. Zulke idioten zitten er dus in dit soort pakken. En de reden dat men bang is moge dan ook gelijk duidelijk zijn.

Ook liederen over clowns dragen niet echt bij aan het geloof in de onschuld van zo’n rood geneusde parasiet. Neem nu Ben Cramers klassieker hij was maar een clown, en nu is hij dood, de herinnering blijft aan die clown, en zijn stille verdriet. Weer een bewijs dat er mongolen huizen in die pakken en achter de facade. Het zijn gefrustreerde personen, dat kan niet anders. Maar Clown Bassie van Bassie en Adriaan dan hoor ik u denken? Ja das andere koek dat was zelf een bangerik. Constant huilen en klagen, dus die laten wij even buiten beschouwing.

Maar nu komt het, er zijn de afgelopen paar weken al meer dan twintig mensen dood gegaan van schrik door een killer clown. Pas dus op als je over straat loopt, neem een knuppel mee, traangas of wat dan ook. Geef de clown geen kans. Maar pak hem aan, zodat het lied van Conny terecht klinkt “droog je tranen pierrot oh pierrot”.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...