vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / WILLEM ALEXANDER EN MAXIMA GAAN SCHEIDEN

WILLEM ALEXANDER EN MAXIMA GAAN SCHEIDEN

willem en maximaNiemand had het verwacht maar het is vandaag officieel bevestigd door diverse bronnen, Willem Alexander en zijn vrouw Maxima gaan scheiden. De reden voor de scheiding is dat de liefde voor elkaar langzaam is uitgedoofd.

Het paar heeft 3 dochters in schoolgaande leeftijd, deze zullen naar verwachting bij de moeder verblijven, over een eventueel vertrek naar haar geboorte land wil Maxima zich niet uitlaten. Een aantal jaren geleden trouwde het paar onder grote media aandacht. Het was een beladen huwelijk met veel emoties omdat sommige familie leden niet welkom waren.

Er is geen ander in het spel volgens Alexander, maar wij verschillen op diverse vlakken van mening vooral over wie nu op zaterdag de boodschappen moet doen. Het huis was te klein laatst toen ik voorstelde de Albert Heijn bezorgservice te gebruiken. Daar wilde Maxima niets van weten.

Ik ben toen maar weer tegen mijn zin boodschappen gaan doen, maar dat was de laatste druppel. Hij is een beetje gek verklaarde Maxima op de vraag of de boodschappen de doorslag hebben gegeven voor de scheiding? Zij gaf aan geen commentaar te willen geven maar dat het meer in de ondergoed sfeer gezocht moet worden en danste name het drie keer dragen van dezelfde boxer short.

Wordt vervolgd…..

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...