vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Scheten latende klant excuus voor hard rijden

Scheten latende klant excuus voor hard rijden

Scheten latende klant excuus voor hard rijdenScheten latende klant excuus voor hard rijden. Het klinkt als een zwak excuus, maar toch komt een taxi chauffeur uit Den Haag er mee weg. Het leek wel een aflevering van “blik op de weg”, zegt John Harmsen die als taxi chauffeur werkt.

Harmsen was op weg met een klant vanaf Schiphol naar Den Haag. De kant in kwestie moest naar de ambassade van Nigeria en kwam als een haas aangerend nar mijn taxi zegt Harmsen. Het was een hele grote negroïde man van mijn twee meter en erg dik. Maar goed een klant is een klant wij discrimineren niet in het taxi vak.

De pleuris brak uit

De man nam plaats in mijn taxi busje waar nog zes andere klanten zaten die naar Den Haag moesten. Wij togen op weg en eenmaal na tien minuten op de A2 gereden te hebben brak de pleuris uit. zegt Harmsen op plat Haags. Er kwam flink gebrom vanuit mijn busje, en een Duits spreken klant riep “du schwartze schweindreck” of zoiets. Mijn hele busje begon te schommelen door het tumult.

Ik kon niets anders doen dan gas geven omdat mijn voet vast kwam te zitten door de mensen die vanachter uit mijn busje. Naar voren kwamen, ook is het zo dat ik de armenbediening standaard heb geblokkeerd. Die is te bedienen vanuit mijn portier, een van de klanten riep in het vaag Engels met een Duits accent “open se windoos”. Het leek wel of die gast zo weggelopen was uit een aflevering van allo allo.

Zwaailamp en bozen agenten

Ondertussen zag ik in mij spiegels een zwaailamp en een hele boze agent die zat te zwaaien dat ik stoppen moest aan de kant. Maar echt ik reed bijna 210 op een stuk waar je maar 120 mocht. Eindelijk kreeg ik mijn voet los en kon op de rem. De auto aan de kant gezet, en de Nigeriaan en de Duitser rolde vechtend uit mijn busje. Gelukkig kwam de politie tussen beide, wat bleek de Nigeriaan had flinke scheten zitten laten.

Scheten lucht

De lucht bleek niet te harden te zijn geweest. Ook had een van de klanten overgegeven door de hete scheten lucht. Maar goed de agenten gaven mij een flink standje maar konden wel lachen om mijn excuus. Ik kwam weg met een waarschuwing maar mijn busje was een chaos. Ik heb de klanten nog wel afgezet in Den Haag zegt Harmsen. En later bleek dat de Nigeriaanse klant maag pillen had genomen tegen vlieg angst. Echter bleken deze een flink laxerend effect te hebben gehad.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...