vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Patricia Paay lekte zelf filmpjes voor schadevergoeding

Patricia Paay lekte zelf filmpjes voor schadevergoeding

Patrica Paay eist schadevergoedingPatricia Paay lekte zelf filmpjes voor schadevergoeding. Althans dat beweren boze tongen die de noodlijdende BNer betichte van opzet. Het is al langer bekend dat de blonde schone op leeftijd er financieel niet echt rooskleurig bij zou zitten. Het gooi staat op zijn kop, wie is de verspreider van dit gerucht?

Patricia Paay te kakken gezet

Maar zou je dan zo ver gaan om jezelf zo te “kakken” te zetten? Let wel de filmpjes lieten er geen twijfel over bestaan wat de seksuele voorkeuren van de meest gewilde oma van Nederland zijn. Of waren het meer experimenten, om de seksuele grenzen te verleggen? De enige die daar uitsluitsel over kan geven is Patries zelf natuurlijk. Maar zijn er in het verleden niet meer van dit soort excessen geweest?

Jazeker wie herinnert zich de Manon Thomas affaire niet. Ook hier werden zeer pikante filmpjes en foto’s gedeeld in de pers. Wat Manon meteen weer op de kaart zette na een tanende carrière op tv. Hier bleek het te gaan om een buurman die zogenaamd ingebroken had in haar computer. Je vraagt je dan toch niet onterecht af hoe deze wist waar en waar naar te zoeken. Dan is er toch meer aan de hand. Of had Manon zich versproken onder een glas wijn?

Slachtoffer van beeld manipulatie

Maar even terug naar tante Patries, de filmpjes die circuleren blijken te zijn gemaakt in de “fun4two” parenclub. Maar is het nou wel of niet Patricia die wij zien, zij zelf beweert het slachtoffer te zijn van beeld manipulatie. Alhoewel dat in de vermaarde plassex clip wel heel moeilijk te verhullen is. Of is dat zout in de monden strooien. Dan het op de knieën filmpje zo noemen wij het maar even want er kunnen jong volwassen mee lezen en die willen wij niet op rare ideeën brengen. En zeker niet in de “analen” van de nieuwsgading onder het kopje aanzetten tot… Komen te vallen.

Is zij het nou wel of niet, op onze redactie hebben wij ook zo onze twijfels. En wie is de man met de tijger op zijn schouder getatoeëerd? Reken maar dat deze de aankomende jaren in het zwembad of op het strand een t shirt draagt. Anders wordt hem vast en zeker nageroepen “rond van borst in de togus van Patries een…..?” Hema worst?”.

Schadevergoeding van miljoenen

Zo kopte vandaag de Telegraaf met het feit dat Patricia Paay miljoenen zou gaan eisen tegen de partijen die de filmpjes hadden gelekt. Dat zou de portemonnee goed vullen natuurlijk, in een klap alle problemen en geld zorgen weg. Laten we het een Patricia Paay  doet Bobbi Eden 2.0 noemen. Zou ze dan toch? Hoe het ook zij wij zijn al jaren fan van haar, en zeg nou zelf een mooiere vrouw van in de 60 vindt je nergens. En ons motto is leven en laten leven, en laat de geruchten en het liefst ook de filmpjes verspreider zich maar eens melden, mag ook bij onze redactie natuurlijk!

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...