zaterdag , oktober 21 2017
Home / Misdaad / OPLICHTER UIT OBDAM ACTIEF OP INTERNET

OPLICHTER UIT OBDAM ACTIEF OP INTERNET

image1Bij de redactie werden wij getipt over een oplichter genaamd Eric Goosens uit Obdam, deze zou diverse consumenten en bedrijven hebben opgelicht. De man zou via internet allerlei artikelen verkopen maar deze nooit opsturen, een bedrag van ruim 150.000 euro zou er met de oplichting gemoeid zijn.

Annemiek uit Amsterdam verteld; Ik kwam in contact met deze man via marktplaats waar ik op zoek was naar een iPhone. Ik zag een advertentie staan met een iPhone die over was en voor een zacht prijsje aangeboden werd. Ik nam contact op met een zekere Paul (lees: Eric Goosens) die mij verzocht €150 over te maken en daarna zou hij de telefoon opsturen. Dat is nu 10 weken geleden en ik wacht nog steeds.

Het verhaal van Annemiek staat niet op zich zelf, Kees de Poorter uit Eindhoven verteld; Ik was op zoek naar een laptop, deze vond ik al snel via marktplaats. Ik reageerde op de advertentie en werd al snel terug gemaild. Eerst het bedrag van €1.200 overmaken en dan werd de laptop verzonden. Het bedrag heb ik betaald maar de laptop nooit ontvangen. Ook hier werd de naam Paul gebruikt.

Na enig onderzoek van een privé detective kwam al snel de naam Eric Goosens naar boven uit Obdam, die naar nu blijkt wel meer op zijn kerfstok heeft. Zo is hij al en paar keer veroordeelt voor diefstal uit winkels, rekeningen bij restaurants niet betalen, en het oplichten van oude mensen als Nuon controleur. Het spoor leidt dus naar Obdam, kent u deze persoon tip ons dan er is een beloning uitgeloofd van €5.000,- om hem op te sporen.

 

About admin

Lees Ook

Villa's criminelen branden af Johan V

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval?

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval? Afgelopen nacht is de kapitale villa van Johan ...