vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Onur en de tragiek van een zelfmoord

Onur en de tragiek van een zelfmoord

onur zelfmoordOnur en de tragiek van een zelfmoord. Vandaag werd bekend de jonge Onur (15) uit Enschede zelfmoord heeft gepleegd. U vraagt zich dan wellicht af wie is Onur, nou dat is een slachtoffer van sexting. De leerling uit klas 3KI1 Van het Bonhoeffer College in Enschede kon het niet meer aan en beroofde zich van het leven. Overal wordt dan ook geschrokken gereageerd. Condoleances en geschrokken reacties komen vanuit het geheel land binnen bij de nabestaanden van Onur.

Onur en de sociale media killer

Hij sprong afgelopen zondag van een dak nadat er een naaktfoto van hem via sociale media was verschenen. Hij melde in een app groep waaraan hij deelnam het volgende; Ik ga, doei. Sorry voor alles. Ik doe internet uit DUS je Kan Sturen wat je wil. Het Geeft Geen moer. “Enkele Momenten later Sprong hij van een dak.

Schooldirecteur Genio Ruesen riep dinsdag ondanks de vakantie tientallen docenten bij elkaar om de rouwende Kinderen te troosten. Het doet mij goed dat iedereen bereid is om te komen na dit trieste voorval zegt hij. Het is al erg genoeg en dat er weer een slachtoffer van internet pesten is gevallen.

Burgemeester Onno van Veldhuizen

Van Enschede doet een dringende oproep aan leerlingen en ouders om in gesprek te gaan over de gevaren van sociale media. En het versturen van naaktfoto’s. Van Veldhuizen zegt: Dit is zeer triest dat een jong kind zo zijn leven moet nemen. Ook voor de ouders, vriendjes en medeleerlingen is het een grote shock dat dit gebeurt. Hij roept dan ook op: Kinderen deel geen naaktfoto’s van jezelf. Je beste vriend kan je vijand worden.

Patricia Paay sex films

Onlangs verschenen er nog pikante porno filmpjes over Patricia Paay, waar zij zich anaal laat verwennen en de urine van haar sex partner drinkt. Je zou toch denken dat je als volwassene toch meer hersencellen hebt als je dit filmt en niet verwacht dat zoiets opduikt. Jonge kinderen beseffen zich vaak niet dat foto’s en filmpjes gewoon gedeeld kunnen worden. En eenmaal op internet is het onmogelijk deze te verwijderen.

Onur RIP. Laten wij hopen dat men eens wakker wordt en stopt met internet pesten.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...