vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Nieuws Binnenland / Motorclub pesten waarom liggen clubs als No Surrender zo onder vuur?

Motorclub pesten waarom liggen clubs als No Surrender zo onder vuur?

Motorclub pesten
Bron foto: dutchbikers.wordpress.com

Motorclub pesten niemand zeggen, heb de hele dag……..

Het klinkt als een kinder versje maar is helaas de bittere waarheid gebleken. Sinds een aantal jaren heeft justitie de focus verlegt naar de motorclubs in Nederland. Die constant OMG of Outlaw Motorcycle Gangs worden genoemd een denigrerende titel wat ons betreft.

Motorclub No Surrender in het vizier

Vooral de zeer snel groeiende clubs zijn het haasje. Neem nu No Surrender en hun voorman Henk Kuipers. Hij lijkt het stokje te hebben overgenomen van Klaas Otto die uitgetreden is als General van de club. Alles wat de man onderneemt wordt ondermijnd, en met de verkiezingen op komst had hij met zijn partij rechtdoor wel eens een lans kunnen breken. Maar nee, justitie als verleng stuk van de overheid stak daar een stokje voor. Het lijkt wel een beetje op de mondsnoeren zoals met Pim Fortuyn is gebeurt.

Invallen aan de orde van de dag

Bijna elke dag lees je wel iets over een inval bij een motorclub, en wat opvalt vooral No Surrender wordt veel genoemd. Ook al is iemand geen lid meer, of slechts een supporter gelijk kopt het “lid No Surrender aangehouden”! Zo ook bij Henk Kuipers, en dan mag de man op TV bij RTL late night zijn zegje doen maar wordt weggehoond als een klein kind. Aparte journalistiek maar ook weer niet nu wij weten dat John de Mol een handje heeft in de Telegraaf,maar ook belang heeft in RTL. En dus mede lieden als John van de heuvel betalen 1 en 1 is 2 helaas.

De echte criminele Motorclubs

Last werd erbij de Hells Angels in Haarlem een inval gedaan,  daar vond men dus echt wel wat. Wapens, drugs en aanwijzingen naar brandstichtingen bij andere motorclubs in opdracht van het bestuur en haar president? Ook zouden leden van concurrerende clubs zijn mishandeld. Waarheid of fictie? Wij wachten de bewijslast af.

Eenzijdige berichtgeving

Het wordt tijd dat er een einde komt aan de eenzijdige berichtgeving van de media binnen Nederland. Wij sluiten onze ogen niet, sterker nog stellen onze nieuws site graag open voor een ieder die wat te melden heeft. Natuurlijk toetsen wij en doen aan wederhoor, maar iedereen mag zijn zegje doen wat ons betreft.

 

About admin

Lees Ook

Villa's criminelen branden af Johan V

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval?

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval? Afgelopen nacht is de kapitale villa van Johan ...