vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Martin Kok Moordenaar in Beeld op Facebook?

Martin Kok Moordenaar in Beeld op Facebook?

Martin Kok moordenaar in beeld?
Foto: Nos.nl

Martin Kok moordenaar in beeld? Je vraag het je af. Als je zo het nieuws eens volgt en de verschillende berichtgevingen volgt, is er iemand in beeld. Er wordt veelal gewezen naar een zeker corpulent persoon met een onuitspreekbare naam. Maar niemand weet echt wie deze persoon is zo lijkt het.

Martin Kok misdaad journalist met een tintje

De moord op de illustere misdaad journalist met een tintje kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. En voor anderen niet echt als een verrassing. Een grote schare fans heeft Martin Kok in zijn korte loopbaan als misdaad journalist zeker verzameld. en nog, op Facebook zijn er nog steeds diverse mensen actief die hem postuum steunen. Ook beweert men daar toch echt de moordenaar te kennen.

Maar wie is nou de dader, en waarom wordt dit zo openlijk beweert op Facebook? Is er in Nederland geen hoor en wederhoor? Mag je zomaar alles beweren over een persoon? En waarom blijft het zolang stil vanuit justitie? Voor het laatste leert hoe stiller justitie is, hoe meer zij weten of vermoeden. Of weten deze Facebookers meer?

Persoonlijk hebben wij Martin Kok nooit ontmoet en willen zeker geen oordeel vellen over zijn persoon, of zijn werkwijze. Wel lazen wij wel heel vaak zijn misdaad nieuws, en leek hij de gevestigde orde zoals Peter R de Vries en consorten vaak voor te zijn. Dus dat tintje had ook wel zijn voordeel, contacten had hij genoeg.

Zijn schrijfwijze was vaak ietwat scheef

Zijn schrijfwijze was vaak ietwat scheef en niet in correct Nederlands, maar begrijpen deed iedereen het wel. Er zal niet snel een zelfde persoon als Martin Kok opstaan en misdaad nieuws brengen zoals hij dat deed. Met een randje noemde Mathijs van Nieuwkerk het eens. Maar op dat randje liep hij zeker, balancerend en helaas vallende op het laatst.

Echter heeft hij nog wel kunnen genieten van een mooie nacht met een dito dame als wij het nieuws mogen geloven. Dat door schoten in de vroege morgen zijn leven eindigde is natuurlijk triest. Was het te voorkomen? Ja wellicht als hij had gezwegen. Maar zijn drang om toch nog iets recht te zetten van zijn verleden. Heeft hem genekt. Laten wij eerlijk zijn, ook hij laat mensen na die een kind zijn verloren. Maar dat neemt niet weg dat iemand hoe slecht zijn verleden ook een tweede kans verdiend.

En nu maar afwachten tot de moordenaar van Martin Kok echt in beeld komt, corpulent of niet.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...