vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / De Luis, is free, hij is free….. Gerechtigheid voor Johan

De Luis, is free, hij is free….. Gerechtigheid voor Johan

De LuisDe Luis, is free hij is free….. Zo kopte een bericht op Facebook en dan wel op het persoonlijke account van Johan Korenblek uit Hoorn inmiddels bekend als de luis. En dan wel de luis in de les van de gemeente en politie te Hoorn Noord Holland.

De Luis als geuzennaam

Inmiddels is “De Luis” een geuzennaam geworden voor Johan en terecht want wat heeft deze man allemaal niet te verduren gehad de afgelopen jaren. Onschuldig in de gevangenis beland, vertrapt door mensen die zich dienaren van de wet noemen en wat al niet meer. eerder deze week publiceerde wij hier bij Nieuws-Index al een stuk over Johan en zijn strijd.
Hij is echt geen heilig boontje en dat geeft hij zelf toe, maar om iemand zo na te jagen? Dus startte Johan zijn eigen jacht. Nee niet met een vuurwapen, pijl en boog of een speer maar met zijn fototoestel. Dit om misstanden vast te leggen gepleegd door mensen die een voorbeeld functie zouden moeten hebben.

Rechter erkend gelijk

Een kort verslag van de rechtszaak die deze week diende tegen Johan, hij verteld:
11:30 bij de rechtbank die liep iets uit en half uurtje, en wij waren snel klaar, ja ik had in mijn proeftijd dingen gepubliceerd dus daar waren we snel uit, daarna gingen de 3 rechters overleggen en kwamen tot en uitspraak niet 14 dagen zitten zoals het OM eisten en wat er nog openstond van de opgelegde 10 weken, maar 60 uur taakstraf…
Al met al ik ben tevreden en kan mijn logeertas weer uitpakken…

Het recht zegeviert of toch niet?

Heeft het recht nu gezegevierd? In veel ogen waarschijnlijk wel maar waarom dan toch nog een taakstraf? in onze ogen belachelijk maar ja… Wij wensen Johan nogmaals veel kracht toe in zijn strijd tegen onrecht. Wil je Johan ook een hart onder de riem steken mail ons dan gerust op info@nieuws-index.nl. Wij zorgen dat je bericht bij hem terecht komt.

Gelezen door meer dan 40.000 mensen

Heb je zelf een misstand of iets wat de aandacht verdiend. Bericht ons, het vorige bericht over Johan is gelezen door meer dan 40.000 mensen. Verdubbel dat maal tien door mensen die er over praten en je boodschap komt wel over…. dus mail ons!


About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...