vrijdag , januari 19 2018
Home / Lifestyle / Kinderbescherming faalt vader haalt uit! Mijn kinderen zijn de dupe!

Kinderbescherming faalt vader haalt uit! Mijn kinderen zijn de dupe!

Kinderbescherming het klinkt als zo een mooi woord.Kinderbescherming het klinkt als zo een mooi woord. Maar dekt deze de lading wel echt? Regelmatig ontvangen wij op de redactie hulpkreten van ouders die met deze kinderbescherming te maken hebben. De klachten variëren van lange wachttijden voor een onderzoek, of men wordt van het kastje naar de muur gezonden. En zonder enig echt antwoord op een vraag of klacht.

Overal lees je dat je niet negatief moet praten over je ex partner als je te maken krijgt met de raad ter,protectie van het kind. Maar hoe doe je dat als je onderdeel bent van pesterijen? Vaak ook nog eens ondersteunt door de nieuwe partner van een ex. Dat zijn dilemma’s waar je voor komt te staan na een vecht scheiding. Vandaag willen wij het verhaal van Peter en Irma uitlichten en hun ervaringen met de raas voor kinderbescherming.

Peter; in het begin was de relate tussen mij en mijn ex nog best wel goed. Er was regelmatig overleg over mijn zoon en dochtertje, echter kwam er een nieuwe liefde in haar leven en plots veranderde alles.

Kinderbescherming als deur stop

Ik heb persoonlijk ervaren dat de kinderbescherming als een soort deurstop werkt, zegt Peter. Met andere woorden ze doen of ze er voor je zijn maar in de praktijk blijkt dit anders te zijn. Op slot ben je ten einde raad en weet jezelf niet meer zo goed wat te doen. Dit terwijl je constant wordt uitgedaagd dor de tegenpartij, die je de tent uit willen lokken en je zo als slechte vader in mijn geval neer wil zetten.

Verhuist en straf

Peter verhuisde van het Oosten naar het Westen van het land, een keuze die hij niet vrijwillig maakte. Pesterijen, stalking, beledigingen vrienden die tegen hem werden opgezet en nog veel meer ellende dwongen hem er toe elders zijn heil te zoeken. De keuze voor het westen was een logische doch dramatische stap, je wordt gewoon gedwongen je vertrouwde omgeving uit te gaan. Puur en alleen omdat je het leven zuur gemaakt wordt door personen.

Ik ben naar een advocaat gestapt om te zorgen dat ik mijn kinderen kon blijven zien. Echter kwam mijn ex met allerlei belachelijke excuses en eisen om mij dwars te zitten. En geloof mij als man sta je niet sterk voor een rechter. Het resultaat is dat ik mijn kinderen nog maar 1 keer per maand mag zien? Het is gewoon een straf en je wordt behandeld als een crimineel. En de raad? Tja ik zit al ruim zes maanden te wachten op een onderzoek waar mijn kinderen gehoord moeten worden. Maar men loopt achter? Maar ondertussen zijn mijn kinderen wel het slachtoffer.

Mishandeling en vernedering

Het verhaal van Irma is een voorbeeld van een geweldadige ex echtgenoot. Hij ging vaak met vrienden stappen, en als hij dan thuis kwam dwong hij mij tot sex. Als ik niet wilde sloot hij mij dagen op. en vertelde mijn kinderen dat ik een paar dagen weg was. Om de paar uur kwam hij binnen en sloeg of verkrachte mij.

Na een tijdje ben je suf geslagen, en blijf je hangen in de negatieve flow. Totdat mij zus mij weghaalde met de kinderen. Na een zwerftocht lands instanties, blijf van mijn lijf huizen etc kreeg ik een huisje. Mijn ex liet mij redelijk met rust, tot dat hij een keer dronken voor de deur met een pistool stond te zwaaien. Mijn kinderen kregen dat mee en willen hun der niet meer zien. echter zijn ze minderjarig en wil de raad dat hij zijn kinderen mag zien.

Dit terwijl hij een paar keer de kinderen heeft geslagen, er zijn zelfs foto’s van. Maar nee zij moeten toch gaan. elke keer zit ik weer in angst, maar men luistert niet.

Uw eigen verhaal

Heeft u ook slechte ervaringen net zoals Peter en Irma? Neem dan contact op met onze redactie. Wij helpen u graag verder.

About admin

Lees Ook

Villa's criminelen branden af Johan V

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval?

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval? Afgelopen nacht is de kapitale villa van Johan ...