McLaren MP4-12C

Door de opsporingsdienst werden een McLaren MP4-12C en een Chevrolet Camaro in beslag genomen. De beide wagens hadden een grote marktwaarde van ruim €250.000. Hoe het stel aan de wagens is geraakt i een compleet raadsel. Zij hebben beiden geen aanwijsbaar inkomen om dergelijke bolides aan te schaffen. Naast de auto’s werd ook de complete administratie meegenomen van het stel.

Vermoedens

De FIOD kreeg de twee inwoners van Landgraaf in het vizier omdat hun inkomsten niet overeen kwamen met hun dure levensstijl. Ook hun spaartegoeden vielen uit de toon. Ook is er geen overzicht waar de dure auto’s vandaan komen. Hiervan wordt onderzocht of deze via verduistering uit het buitenland zijn verkregen.

Huilend en schreeuwend

De man en de vrouw gingen niet zonder slag of stoot mee naar het politie bureau. Huilend en schreeuwend over wat hen wel niet werd aangedaan verdwenen zij in de boevenwagen. Op het bureau aangekomen claimde de vrouw hoogzwanger te zijn. Na nader onderzoek bleek dit een broodje aap verhaal.

McLaren MP4-12C en een Chevrolet Camaro
Foto: L1

Dure inboedel en contant geld

Ook in het huis van het stel waren veel dure meubels en apparatuur aan bezig van bekende merken. Ook werd er een sport tas gevonden met een groot geld bedrag er in van rond de €100.00. Vermoedt wordt dat het stel voor verschillende personen uit diverse handel geld heeft witgewassen. Hoelang het stel vast zal blijven zitten is onbekend zij worden nog voorgeleid aan de rechter commissaris.

De in beslag genomen goederen zijn overgedragen aan de divisie domeinen die deze ter veiling ter beschikking zal stellen. Dus mocht u interesse hebben in een McLaren MP4-12C en een Chevrolet Camaro. Dan kunt u deze via de domeinen site te zijner tijd bekijken.