vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Geert Wilders Broer Geen Fan Van Zijn Politiek

Geert Wilders Broer Geen Fan Van Zijn Politiek

Geert WildersGeert Wilders Broer Paul Wilders blijkt geen fan van de PVV politiek. Sterker nog de twee kunnen elkaar niet uitstaan. Mijn broer is een echte tiran zo stelt Paul. En als hij aan de macht zou komen in Nederland dan zijn de rapen gaar.

Inmiddels zegt Geert Wilders de ene na de andere debat ronde af. Waar is hij bang voor? Het gedachtengoed van de rechts populistische politicus is nu niet echt fris te noemen.

Geert Wilders meer of minder

Er zijn dan ook geluiden te horen die scanderen willen wij meer of minder Geert Wilders. Referent aan zijn minder of meer Marokkanen uitspraak.

Paul wilders gaf een interview aan RTL en zie “HIJ bestuurt Zijn rijk als Een keizer. Wie hem serieus tegenspreekt, is afgedaan. Familie of niet.” HIJ Zei ook: “HIJ Blijft Mijn broertje Ik hou van de man, al verwerp ik Zijn gedachtegoed”.

Wat mij het meeste steekt is dat Krisztina de vrouw van mijn broer Hongaars is. En dan is hij tegen buitenlanders?? Een beetje het Adolf Hitler verhaal vindt je niet. Deze had joods bloed maar roeide wel een hele bevolking uit.

RTL de aartsvijand

Geert is boos op RTL omdat deze zijn familie betrekt in het politiek debat. Op zich niet gek gedaan natuurlijk want Geertje zelf betrekt een hele bevolking bij zijn ideeën.  Maar goed wij oordelen niet zijn noch links nog rechts maar vinden wel dat Geert een beetje sportief mag zijn.

Als je een hele bevolking opzet tegen buitenlanders, die ook nog eens het land hebben helpen opbouwen dan kan je de bal terug verwachten. Oh nee die bedoelt hij niet natuurlijk, selectief. He was die SS dokter dat ook niet op het perron van Auschwitz? Wie beslist straks wie er mag blijven? Eng hoor allemaal.

Als kind al verpest

Als kind was Geert al verpest volgens zijn broer Paul. Hij wilde nooit met de buurt kinderen spelen met een andere kleur. Ook de geur in het trappenhuis stond hem niet aan. Ze motten stoppen met dat buitenlandse vreten te maken. Zei hij vaak op zijn bekende toon. Iedereen aan de  boerenkool, Turk, Neger of Marokkaan niemand nam dit serieus. Maar goed hij zit nu wel in de politiek.

Paul zegt dat er op familie feestjes niet al teveel over gezegd wordt. Het is al een heel gedoe want sinds hij bodyguards heeft moeten wij voor 10 man extra dekken.

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...