zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Erdogan wil heersen over Europa als leider

Erdogan wil heersen over Europa als leider

erdoganErdogan wil heersen over Europa, althans zo lijkt het of wil men ons doen geloven. De bronnen in Turkije lijken op te drogen en Erdogan lijkt uit op expansie, en niet zomaar. Nee hij zoekt plekken om kansloze Turken te lozen uit eigen land. Weg ermee zij voegen niks toe, dan maar Europa in.

Erdogan de eindbaas

Erdogan claimt het niet alleen voor het zeggen te hebben, echter duidt zijn gedrag op iets anders zo lijkt het. Jaloezie zou er ten grondslag liggen aan het hele gedoe met Nederland. Want is onze economie niet erg gegroeid mede door de hulp van Turkse gast arbeiders? Ja is daar het antwoord op, zelf tot een BBP van €48.000. Daar waar Turkije kampt met een 12.1 % werkloosheid, wat in werkelijkheid nog hoger ligt overigens. Nee Erdogan wil de eindbaas zijn en heersen over Europa.

Domme Turken

Erdogan doet ok zijn best om de zogenaamde Neder-Turken in een hoekje te drijven, stelt ze voor de keuze aan wie ben je loyaal? Ergon of het land waar je leeft? Gekscherend worden de demonstrerende Turken dan ook afgeschilderd als dom, maar is dit wel zo? Of zijn deze bang voor maatregelen in hun moederland? Niemand durft zich uit te spreken omdat er nog familie in Turkije woont.

Turkije het vierde rijk?

Het heeft er alle schijn van dat Turkije afstoomt op een soort vierde rijk, daar waar Adolf Hitler ooit het derde rijk stichtte. De werkwijze van de Turkse regering lijkt er toch aardig op. En wat nu met de Turken in ons land? Moeten wij daar bang voor zijn? Is dit een vijfde colonne die ons straks in de rug aanvalt? Het zal allemaal wel meevallen hoor je veel mensen zeggen. Deze zogenaamde steek je kop in het zand attitude is een gevaarlijke.

Alle Turken Nederland uitzetten

Er gaan stemmen op om de Turken dan maar naar eigen land terug te sturen. Figuren als Geert Wilders spinnen garen bij de huidige politieke situatie, rechts slaat toe. Dan maar alle Turken het land uit. Ziet u het al voor u? Geen kebab meer en Turkse pizza, zaken die inmiddels meer zijn ingeburgerd dan de makers er van zelf. Laten wij vooral het hoofd koel houden, en niet te snel conclusies trekken. Wel alert blijven en zaken niet uit de hand laten lopen. Dat is volgens ons het devies maar goed de politiek heerst en de burgers zowel Neder als Turk kunnen alleen maar toekijken. Of reiken wij elkaar de hand?

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...