vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Aanslag op Schiphol en Bijenkorf Amsterdam veel doden en gewonden

Aanslag op Schiphol en Bijenkorf Amsterdam veel doden en gewonden

zavetemAmsterdam Schiphol – Bij een aanslag op Schiphol en winkel warenhuis de Bijenkorf zijn veel doden en gewonden gevallen. Hoeveel kan de politie nog niet zeggen, de bommen gingen vrijwel gelijktijdig af en het lijkt dan ook een gecoördineerde actie van dezelfde terroristische cel.

Klok slag 18:00 uur gingen de bommen af op Schiphol in de vertrekhal dat eerst 5 zwaar bewapende mannen de hal binnen stormde gekleed in het uniform van de Militaire Politie. Zij schoten gericht om zich heen, enkele slachtoffers makende en renden richting het gedeelte waar de incheck balies van El Al de Israelische vliegtuig maatschappij. Daar sprongen zij al schietend over de incheck balies en lieten een drietal bommen afgaan.

Vrijwel gelijktijdig volgde een actie in de Bijenkorf het alom bekende warenhuis in Amsterdam, de was de deuren aan het sluiten maar er waren nog een honderdtal mensen aanwezig. Ook hier werd er wild geschoten door een drietal mannen met baarden en gekleed als beveiligers luid Allah oh Akbar schreeuwende. Op de tweede etage lieten zij enkele bommen ontploffen met als gevolg een grote ravage. Tot op het Spui liggen de lijken die door de ontploffing het pand uit geslingerd werden.

Waarheid of fictie?

Bovenstaande scenario’s kunnen zomaar waarheid worden als de overheid en justitie eventuele terreur cellen niet goed in beeld heeft. Nederlandse burgers vragen zich terecht af wanneer dit in Nederland werkelijkheid kan worden. En hoe bewapenen wij ons er tegen? Moeten Politie agenten hun wapens bij zich dragen als ze niet in dienst zijn? Allemaal vragen waar de overheid geen antwoord op lijkt te hebben.

Wij van Nieuws index vernemen graag uw visie mail ons met hoe u denkt over zaken zoals dit.

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...