vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Aangiften Raad voor de Kinderbescherming wegens incompetente medewerker Roel Koops

Aangiften Raad voor de Kinderbescherming wegens incompetente medewerker Roel Koops

raad van kinderbeschermingDe Raad van de Kinderbescherming is er toch voor de welzijn van kinderen? Ja, zo zul je veel mensen horen zeggen, echter blijkt in de praktijk dat dit in zijn geheel niet waar is. Zo zijn er diverse rechtszaken waar de Raad van de Kinderbescherming bij betrokken is waar in het geheel niet gedacht wordt aan het belang van het kind maar juist aan een van de ouders in zo’n zaak.
Zo wendde en vader zich tot onze redactie om zijn verhaal te doen, deze vader heeft een procedure aangevraagd om het omgangen recht met zijn zoons aan te passen. De vader ging verhuizen van Groningen naar Utrecht, en wilde graag de bezoekregeling aangepast zien. De moeder van de kinderen weigert al jaren op een normale manier met de vader te communiceren, vanwaar de vader zich genoodzaakt voelde zich direct tot de rechter te wenden.
Het punt waar het over ging is de haal en breng regeling, de vader stelt namelijk voor om de kinderen halverwege te brengen en te halen, overigens heeft de vader mede bevoegdheid over de kinderen. De moeder weigert dit te doen en kwam met allerlei onzin om haar ex man dwars te zitten, de vader daarentegen had reden genoeg om te verhuizen, aangezien hij en zijn nieuwe partner slachtoffer zijn van laster campagnes en bedreigingen.
De rechtszaak werd gevoerd en daar zou iemand van de Raad van de Kinderbescherming bij aanwezig zijn in de persoon van dhr Roel Koops, deze heer Koops blijkt na nader onderzoek geen onbeschreven blad te zijn, zo zijn er diverse zaken te vinden online over het wangedrag door dhr. Koops.
Als voorbeeld: Een vader van een bi-nationale zoon, heeft op 16 september 2005 in een bestuursprocedure de Raad voor de Kinderbescherming te Alkmaar gedagvaard, vanwege onjuist handelen en rapporteren door drie van haar medewerkers dhr. Koops, mw. Stam en dhr. Kool.
Het handelde zich hier om een vader met de Duitse nationaliteit die graag omgang wilde met zijn kind. Naar aanleiding van jarenlange wangedrag door de moeder, haar doelgerichte systematische omgangsboycotten, haar herhaalde onrechtmatige ontvoeringen van haar kind in binnen en buitenland heeft de rechtbank Alkmaar, voorzieningsrechter, bij beschikking van 25 juli 2004 besloten, dat de Raad voor de Kinderbescherming Alkmaar een grondig onderzoek zal doen en onmiddellijk een “BOR”-regeling gestart moet worden. Maar de Raad voor de Kinderbescherming Alkmaar heeft deze 2 beschikkingen van de voorzieningsrechter genegeerd. De voorzieningsrechter heeft daarom na een tweede hoorzitting besloten, dat de vrouw de tevoren vastgestelde omgangsregeling moet nakomen op straffe van een dwangsom.
Volgens onafhankelijke bronnen zijn in de laatste 3 jaren tenminste 3 klachten tegen dhr. Koops ingediend en gegrond verklaard. Raadsmedewerker dhr. Koops lijdt duidelijk aan disfunctioneren. Sterker nog, intussen liggen bij de politie in Alkmaar, door een andere partij gedane aangiften voor onder andere tegen raadsmedewerker dhr. Koops wegens zijn strafbaar gedrag.
Maar even terug naar ons verhaal, ook in het geval van de vader die zich tot ons wendde bleek de heer Koops niet geheel zuiver te zijn. De vader verklaart namelijk dat de rechter een voorsteel deed aan de ex partner ivm de haal en breng regeling, echter kwam de heer Koops de laatste 5 minuten van  de zitting er bij zitten en werd zijn mening door de rechter gevraagd. Waarop de heer Koops antwoordde dat de vader wel heel ver weg ging wonen, en dat de sport van de kinderen voorrang had op de omgang met hun vader.
Een compleet belachelijk iets in onze ogen, waar is het belang van de kinderen in deze? Zo zie je maar dat een vader altijd aan het kortste eind lijkt te trekken in dit soort zaken, want een grote schande is want de vader in kwestie is een onbeschreven blad en een goede vader voor zijn kinderen. Heeft u ook klachten over de Raad van de Kinderbescherming, of deze heer Koops. Mail ons gerust wij zullen deze dan onderzoeken en publiceren.
De redactie.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...