vrijdag , januari 19 2018
Home / Lifestyle / 10 dingen die je waarschijnlijk niet weet over Nederlanders en Nederland

10 dingen die je waarschijnlijk niet weet over Nederlanders en Nederland

10 dingen die je waarschijnlijk niet weet over Nederlanders en Nederland10 dingen die je waarschijnlijk niet weet over Nederlanders en Nederland. Een Amerikaanse die woonde in Nederland voor een paar jaar, en een Nederlands vriendje had voor bijna 4 jaar, heeft zo haar visie op ons en haar land. Zij verteld; Ik ga een aantal parels van wijsheid over de Nederlanders en hun land die ik opgedaan tijdens mijn verblijf delen, en beperken tot 10 dingen, want ik kon gemakkelijk schrijven 100 en je vervelen tot de dood. Hoop dat je geniet van deze 10 dingen.

10 dingen in Nederland

1. Holland en Nederland zijn niet synoniem. Holland is slechts een deel van Nederland, een groot deel van het westelijke kustgebied, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Echter, andere bekende Nederlandse steden zoals Utrecht, Groningen, Maastricht, Den Bosch en Leeuwarden zijn * niet * in Nederland.

2. De Nederlandse liefde voor hagelslag op toast. Ik heb het de hagelslag kids gezet op ijs, maar de volwassen Nederlanders zet het op brood. Voor ontbijt. Het heet “hagelslag”, en De Ruijter maakt de beste soorten. Een andere variant, “muisjes” – weinig muizen – zijn gekonfijte anijszaad; ook heerlijk op beboterde toast. U kunt kiezen uit roze, vrouwelijk, of blauw, mannelijke, rassen krijgen. Ik maak geen grap.

3. De Nederlandse eet alleen een warme maaltijd per dag. Als je aankomt op het huis van een Nederlandse vriend rond etenstijd, kunnen ze vragen: “Heb je al warm gegeten?”, Wat betekent “Heb je al gegeten iets hot?” Als je een warme lunch gehad, uw vriend zal een (koud) sandwich voor te bereiden voor u voor het diner. Je kan niet 2 warme maaltijden eten per dag.

4. Nederlands “g” “l” en “r” zijn allemaal min of meer hetzelfde uitgesproken (hoewel de Nederlandse aandringen dat ze verschillend) – een harde, keelklank “kh” geluid (alsof je slijm het opruimen van je keel ). Dus het woord “gracht” (gracht) combineert alle drie ‘kh “klinkt in één woord … dat klinkt echt, echt verschrikkelijk”. Khkhakht “Dit is de reden waarom” Grolsch “(bier) klinkt als” Khkhols “, niet” Grolsh “.

5. De Nederlandse houden van Engels spreken. Zie # 4. Serieus, ze spreken allemaal perfect, hoewel zwaar accent, Engels. Zij zullen ‘idee’ eye-DEE uit te spreken, en zij zullen zich verzetten tegen het uitspreken van het met 3 lettergrepen in het Engels, maakt niet uit hoe vaak je ze te corrigeren. Op een verwante nota, “Ik heb geen idee” is “geen idee”, die een beetje klinkt als “regenachtige dag” wanneer correct uitgesproken.

6. De Nederlandse verafschuwen de Duitsers. Sommigen doen alsof ze dat niet doen, sommige zijn openlijk trots op, maar ze zien er allemaal op hen neer. Een voorbeeld: Ik liep langs een strand (Schevengingen) met een Nederlandse man, en we zagen een man woedend graven van een gat in het zand. Mijn Nederlandse vriend sneerde. Ik vroeg hem waarom de man was een gat te graven. Hij zei: “Omdat hij een domme Duits.” Ik drukte, maar wat voor? Is hij het bouwen van een kasteel of iets? “Nee, hij is gewoon een stomme Duitser! Hij kan het niet helpen! De idioten houden gewoon van het graven van gaten zonder reden!

Nog een verhaal. Een Noorse vriend vloog naar Duitsland, een auto gehuurd daar en reed naar Rotterdam. Hij had geparkeerd op de straat, en een agent benaderde hem, terwijl hij in zijn auto was, en vertelde hem, in het Duits, dat hij niet mocht daar te parkeren en begon met het schrijven van hem een ​​ticket. Toen hij keek naar zijn rijbewijs en zag hij de Noorse was, scheurde hij het ticket, zei: “Parkeer waar u maar wilt” en “Welkom in Holland! ‘, Allemaal in het Engels.

Het land is doordrenkt met regen het hele jaar door, maar de Nederlanders nooit gebruik van paraplu’s. Zij maken gebruik van regenjassen en regen “pakken”, maar ze gebruiken nooit parasols (te moeilijk om uw fiets te rijden met een, plus, het is * echt * winderig de hele tijd). De Nederlanders zullen graag opgemaakt met natte gezichten en hoofden. De “wet look” permanent “in” daar.

Een andere eigenaardigheid is maakt niet uit hoeveel het regent en overstromingen tijdelijk, al het water weg is in ongeveer 20 minuten. Ik denk dat het komt omdat de grond is meestal zand; het water afvoert gewoon weg. Het cement blokken gebruikt als een wegdek worden genomen om de paar jaar, de zanderige grond wordt gestampt flat met dit zand beukende-machine (serieus) en vervang ze het cement blokken.

8. De Nederlanders hebben vreemde snack gewoonten. Ze eten frietjes (waar ze beroemd om), maar ze zijn vaak gedrenkt in mayonaise of Pindasaus (eigenlijk pittige pindakaas). Ze houden ook frikandel (alle enge overblijfsel delen van dieren ze niet kunnen elders te verkopen, in een vaag hotdog vorm geperst en vervolgens gefrituurd tot het donker bruin, ja, het ziet eruit als een stuk stront), kroketten (diep- gebakken deegstukken rond vlees, dat net als opgedroogde oude drollen kijken), en kaas souffles, die vettig zijn, maar ik moet toegeven, verdomd lekker. De meest bekende leverancier van deze junk is een keten genaamd Febo; je alles kopen uit een automaat. Ze zijn overal, in het bijzonder in treinstations, en laat open als je uit een van de clubs gekomen zelfs na 03:00.

9. Je hebt gehoord over de Nederlandse gebruik van gratis fietsen die door de overheid? Nope – dat is de Deense. De Nederlandse liefde met behulp van fietsen (de zogenaamde ‘fietsen’, uitgesproken FEETS-un), maar in elke stad, diefstal is schering en inslag en je moet 2-3 sloten gebruiken om nog een stuk stront fiets van bei voorkomen

Dit waren de 10 dingen die ik graag wilde delen met jullie, excuseer mij voor het hakkelige Nederlands maar anders zou het niet overkomen zoals ik het heb bedoelt.

Marie Johnsson, Nevada

About admin

Lees Ook

Villa's criminelen branden af Johan V

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval?

Villa’s criminelen branden af wraakacties of toeval? Afgelopen nacht is de kapitale villa van Johan ...