zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Meisjes meppers bekend Politie aan zet

Meisjes meppers bekend Politie aan zet

Meisjes meppers bekend Politie aan zet. Update; Melden wij gisteren al dat een stel jongens een meisje met een hoofddoek verschrikkelijk mishandelde, en dit ook nog eens filmde nu zijn er via Facebook foto’s opgedoken van de twee knapen.

Meisjes meppersMeisjes meppers wie kent ze?

De twee knapen zijn duidelijk te zien op de foto, gevraagd wordt dan ook als u ze kent om hun namen door te geven aan de Politie. Dit soort kansen dient meteen achter slot en grendel te worden gezet. De reden van de mishandeling is tot dusver nog onbekend, maar het grove geweld dat er is gebruikt is tekenend.

Laffe honden

Op Facebook circuleert het filmpje dat massaal wordt gedeeld door veel mensen. En laat men de mening weten over deze twee heren. Termen als laffe honden, voetzool helden en wat al niet meer zie. Wij houden het even knap ivm de jonge lezers van onze site.

Aan de orde van de dag

Dit soort mishandelingen en het online zetten er van lijkt steeds meer de orde van de dag. Neem de brute moord twee weken geleden op de 9 jarige Jaden in Duitsland. De  19 jarige dader zette het hele tafereel online op een gesloten gedeelte van internet, het zogenaamde Darknet.

Aanpakken en nooit meer loslaten

De publikek opinie over dit soort misstanden is duidelijk en eist men dat dit soort daden dan ook zwaar wordt bestraft. Helpt u mee om deze daders achter slot en grendel te krijgen. De ouders en familie van het meisje vragen uw hulp. Het arme kind durft de straat niet meer op. Zorg dat deze daders gepakt worden.

Eigen rechter

Het liefst zou men voor eigen rechter spelen en deze achterlijke idioten flink aanpakken, echter leert de praktijk dat ook dit zwaar bestraft wordt. Dus kent u deze personen meldt het bij de politie, en zorg dat zij van de straat zijn voordat zij nog een slachtoffer maken.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...