zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Marokkaanse jongens slaan meisje in elkaar

Marokkaanse jongens slaan meisje in elkaar

Marokkaanse jongens slaan meisje in elkaar. Er is op internet een video opgedoken waarin twee Marokkaanse jongens een meisje met een hoofddoek in elkaar slaan.

Marokkaanse jongensMarokkaanse jongens haten vrouwen

Uit de teksten die gescandeerd worden door de twee laffe knapen blijkt dat zij vrouwen haten. een van de jongens zegt “ik neuk je vuile kanker moeder”. Nogal ruige taal en dan te weten dat de gemiddelde jongen van moslim komaf volledig door zou draaien als men het over zijn moeder zou hebben. Laat staan op een beledigende manier!

De jongens slaan en schoppen het meisje wat om hulp roept maar zoals als gewoonlijk helpt er weer eens iemand. Zulke lafheid als je ziet dat het om twee graat magere knappen gaat. Die ram je toch zo in elkaar zegt een latere getuige (80 jarige man).

Geen respect

Dat veel Marokkaanse jongens geen respect hebben dat weten wij al langer. Maar om een meisje te slaan ben je toch wel het laagste van het laagste. Wat een heldendaad. Maar goed de jacht op de daders is geopend en de politie vraagt u om hulp. Niet dat deze iets zouden doen maar voor de vorm moet men wel iets doen. Er gebeurt in 65% van aangiftes niets, simpelweg omdat het aan mankracht ontbreekt en men hoopt dat deze zaken zelf opgelost worden.

Sla ze verrot

Nader onderzoek leert dat de meeste mensen de Marokkaanse jongeren meer dan zat zijn. Populisten zoals Geert Wilders maken hier graag gebruik van, en hebben zo een voedingsbodem voor haat. Lisa ze toch verrot klinkt het als wij navraag doen bij buurtbewoners of deze jongens hen bekend voorkomen. Maar niemand blijkt ze te kennen of durft iets te zeggen.

Mocht u deze twee helden op sokken herkennen mail onze redactie of informeer de Politie. Wij zullen uw info vertrouwelijk behandelen.

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...