vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / 38 spijkers timmert man in zijn hoofd

38 spijkers timmert man in zijn hoofd

Man timmert 38 spijkers in zijn hoofdMan timmert 38 spijkers in zijn hoofd, in een poging het wereld record te breken. Zijn schedel is meer dan twee keer zo dik als de gemiddelde mens – en waarschijnlijk drie keer verdoofd.EEen man uit Boston wilde een wereldrecord vestigen. en dus spijkerde hij 38 spijkers in een plank met zijn schedel er tussen in minder dan twee minuten.

38 spijkers Hammer Head

Bijgenaamd als “38 Spijkers Hammer Head” sloeg John Ferraro zijn weg naar het record eerder deze week op de Guinness World Records Italiaanse Show. Een wekelijkse YouTube-serie.

Het is niet de eerste hit voor de “Hammer Head”. Die ook in het bezit van het één-minuut record (13 spijkers). En het wereldrecord voor “De meeste betonblokken” kapot op het hoofd slaan met een bowling bal in drie minuten. Ferraro brak 45 blokken in april 2011 zonder ook maar een minuut koppijn.

Schedel twee keer zo dik als de gemiddelde mens

Je hoofd krabben over hoe Ferraro in staat is om dat te doen? Zijn schedel is meer dan twee keer zo dik als de gemiddelde mens. Deze is 16 mm dik vergeleken met een gemiddelde van 6,5, volgens de Daily Mail.

Ferraro ontdekte hij een ontzettende dikke kop had al toen hij een kind was. Terwijl hij recht door een houten deur liep, terwijl achter zijn broer aanzat volgens Guinness. Als Ferraro zijn hoofd niet tegen spijkers aanslaat voor glorie. Werkt hij als een professionele worstelaar onder de naam “Gino Martino”.

Houten kop

Ook staat John bekend om zijn houten kop, dat wil zeggen niet van de drank of kater na een avond stappen. Maar door dat zijn hoofd zo hard is dat zijn tegenstanders bij het worstel beducht zijn niet te koppen.

Als kind noemde zijn opa hem ook wel woody. een titel die hij nu nog graag hanteert op Twitter en in andere social media. Wil je zij capriolen live bekijken dan kan dat op Youtube. Klik maar eens hier, en verbaas je over wat je ziet.

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...