vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Japanse poppen fabrikant kleed Donald Trump aan

Japanse poppen fabrikant kleed Donald Trump aan

Japanse poppen fabrikant Kyugetsu kleed Donald Trump aan. Japanse poppen fabrikant Kyugetsu kleed Donald Trump aan. Een traditionele Japanse pop gemodelleerd naar de Amerikaanse president Donald Trump. Heeft opgetrokken wenkbrauwen veroorzaakt bij sommige Tokyo shoppers vooruitlopend op “Girls Day”. een vakantie dag bedoeld om de gezondheid en het geluk van de meisjes te vieren.

De Trump pop, gekleed in een gouden en zwarte kimono met gouden lokken op zijn hoofd. Werd onthuld op maandag door Kyugetsu Co Ltd, een maker van traditionele “Hina” poppen voor de 3 maart vakantiedag.

Japanse familie traditie

De dag wordt meestal gevierd door families die hun huizen versieren.  Met een uitgebreide set van de 60 cm (2 ft) hoge poppen. Dit om hun dochters gezondheid en geluk te wensen. Sommige klanten drukte hun verbazing uit, over het besluit van het bedrijf. Om een ​​Trump pop toe te voegen aan haar nieuwe aanbod voor Girls Day, maar hebben er geen problemen mee.

Debbie Walker, een toerist uit Ohio die een reeks poppen kocht voor haar pasgeboren kleindochter. Zei dat de Trump pop niet gepast was gezien zijn opmerkingen over vrouwen, die vorig jaar ontstond tijdens de Amerikaanse verkiezingen.

“Ja, hij is niet voor vrouwen of meisjes, dus ik heb hem niet gekocht”, zegt Walker.

Trump is een viespeuk

Saori Baba, een 38-jarige moeder van een meisje, maar zei dat ze op de Japanse televisie berichten over vulgaire opmerkingen van Trump had bekeken en het maakte haar ongemakkelijk. Ik denk dat zijn seksistische opmerkingen in het openbaar. Een indruk te geven dat er op vrouwen neer wordt gekeken. Ik hoop dat hij deze opmerkingen niet meer in het openbaar doet, aldus Baba.

Elk jaar, creëert Kyugetsu  “Hina” poppen gemodelleerd op vier invloedrijke mensen, twee atleten en twee politici. Het 2017 aanbod omvat Yuriko Koike, maar is de eerste vrouwelijke gouverneur van Tokyo.

Hisatoshi Yokoyama, is senior vice president van Kyugetsu, en verdedigde de beslissing om Trump aan collectie van dit jaar toe te voegen. Er is te praten over zijn denigrerende opmerkingen over vrouwen, maar we hebben dit gedaan in de hoop dat hij de wereld beter zal maken, zei hij tegen Reuters Television.

Vorig jaar,  toonde het bedrijf een pop van Hillary Clinton als een van de “nieuwe leiders” die naar verwachting de wereld zou leiden in 2016. Clinton verloor Trump in de 8 november verkiezingen, maar zal zeker invloed hebben in 2017.

wil je de poppen eens echt bekijken klik dan hier.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...