vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / James Hetfield van Metallica zingt nooit meer

James Hetfield van Metallica zingt nooit meer

James Hetfield van Metallica zingt nooit meer.James Hetfield van Metallica zingt nooit meer.

We zijn erg teleurgesteld te hebben om met u delen dat James ‘gezondheid is verslechterd. En in het bijzonder zijn keel, verbetert niet. En hij mag in opdracht van de arts, geen enkele noot meer zingen. Zo’n bericht is altijd even schrikken, want wat is er aan de hand? een griepje, verkoudheid of virus? Als het zo doorgaat zingt James hetfield misschien wel nooit meer? Niets daarover is in de verklaring die naar buiten is gebracht door de band.

James Hetfield kind van Kopenhagen

Onze week hier in Kopenhagen is iets wat we hebben op de kalender hadden omcirkeld. Voor een zeer lange tijd als een speciale gebeurtenis. Niet alleen voor onze vrienden in Denemarken. Maar ook voor ons en we keken echt uit naar het vieren van de nieuwe arena met u. Voor degenen onder u die er gisteren waren, danken wij degene die ons aanmoedigen om door te gaan. Dat betekende de wereld voor ons! We voelden ons echt klote dat we niet in staat waren om u de maximale Metallica James Hetfield ervaring te bieden. Het was een van de meest uitdagende shows die we ooit hebben gespeeld, maar uw liefde en steun hielp ons erdoor.

Reisplannen in de kast

We weten dat velen van jullie reisplannen gemaakt hebben om het weekend door te brengen met ons. En we zijn erg verdrietig voor het ongemak waartoe dit zal leiden. Wij hopen dat u in staat bent om terug te komen naar Kopenhagen in september. En we zullen ons best doen om het goed te maken voor iedereen met iets unieks voor u bij de make-up gig. Samen met een kick ass show natuurlijk! En Aphyxion, de band die je stemmen won zondag om de openingsact zijn, we hopen dat je beschikbaar bent in september.

Nogmaals bedankt voor alle steun en zorg die u hebt ons altijd getoond in Denemarken. We will be back!

Als u al naar Denemarken bent gereisd en in staat zijn om een ​​van de shows bij te wonen op februari 7 of 9. Dan kunt u contact opnemen met Ticketmaster Denemarken. Die hun best zullen doen om te helpen met de vervanging tickets voor een van deze shows, hoewel ze zijn zeer beperkt. Als u niet in staat bent om de herschikte datum van 2 september bij te wonen. Dan kunt u contact met vóór 1 maart voor een terugbetaling van uw tickets. Telefoon: + 45 7015 6565 of per e-mail servicecenter@ticketmaster.dk.

Een terugbetaling zal alleen van toepassing op de oorspronkelijke koper van de tickets, en je nodig hebt om je eigendom van de kaartjes te controleren door het verstrekken van Ticketmaster met de laatste 4 cijfers van uw creditcardnummer. Nominale waarde zal worden terugbetaald, maar niet servicekosten.

PS: We houden het toezicht op James ‘stem op een dag-tot-dag basis dus kijk uit naar updates.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...