zaterdag , februari 24 2018
Home / Actueel / Henk Kuipers En zijn Strijd Voor Gerechtigheid

Henk Kuipers En zijn Strijd Voor Gerechtigheid

Henk Kuipers no surrender
Foto: retecool.nl

Henk Kuipers en zijn strijd voor gerechtigheid. Wie het nieuws een beetje gevolgd heeft de afgelopen tijd heeft Henk Kuipers veel voorbij zien komen. De door de mainstream pers vergruisde voorman van No Surrender Motor Club. En ja wij hanteren niet het woord bende, wordt letterlijk niet serieus genomen.

Dat gezeik over motor bendes, ik kan u verzekeren, dat bij de meeste motorclubs het echt geen bende is. Sterker nog vaak het tegendeel. Toch heeft Henk het bij het juiste eind. Want zijn strijd is er niet zo maar een. Klasse justitie is een van de dingen waar hij tegen vecht. En terecht!

Henk Kuipers een veelzijdig man

Henk Kuipers is zeker iemand om rekening mee te houden, zo is het een fervent vechtsporter met een van de hoogste gradaties in het full contact karate. Dat zegt niet dat de man een gewelddadig iemand zou zijn. Sterker nog uit vele hoeken bereiken ons juist berichten dat het een super goede vader, echtgenoot en bovenal een vriend voor velen is. Waarom dan de strijd die justitie tegen deze man voert, en zijn club? Duidelijk het vrije leven, het je niet willen houden aan de keurslijven die ons allen worden aangemeten.

Wat is daar mis mee? Of iemand nu een biker color aantrekt om in groepsverband sociale activiteiten te ontplooien, of dat men een dam club heeft met de zelfde overhemden aan. Wat is het verschil. Ja horen wij velen zeggen, er komen toch wel veel verhalen van geweld en criminaliteit naar boven bij No Surrender. Dat mag wel zo zijn, maar werkt de pers dat niet in de hand? Bespeelt men niet de publieke opinie? Ja dat doen ze zeker en iedereen die niet meeloopt in het gelid wordt afgestraft. Nederland in het klein, democratie in een notendop noemt men dat ook wel.

Live vlogger

Henk Kuipers is aan het vloggen geslagen, en met veel interesse volgen wij zijn berichten. Schandalige praktijken zoals zijn kinderen die uit een auto worden getrokken door een zwaar bewapend AT team van de politie. Wat denk je dat zoiets met kinderen doet mevr. Justitia. Daar heeft u geen benul van geloof ik. Heel wat namelijk, hele trauma’s houdt men daar aan over. Als volwassene is dit al heel wat, laat staan wat dit met kinderen doet.

Wij raden dan ook aan Henk Kuipers zijn berichtgeving eens te volgen, in plaats van een tv uitzending zoals laatst bij RTL Late night met Humberto Tan en John van de Heuvel die de man niet eens laten uitpraten. Ik zou er niet eens zijn gaan zitten. Maar goed het zegt ook wat over de fighting spirit van Henk Kuipers.

Wij zeggen dan ook “OSU”, ga door met de strijd want eens wordt Nederland wel wakker.

 

 

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...