vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Google medewerkers mogen van Trump Amerika niet in

Google medewerkers mogen van Trump Amerika niet in

Google medewerkers mogen van Trump Amerika niet in.Google medewerkers mogen van Trump Amerika niet in. Google heeft medewerkers opgeroepen niet naar landen buiten de VS te reizen op de zwarte moslim landen lijst van Trump. Na een executive order van president Donald Trump en het beperken van toegang voor onderdanen van zeven islamitische meerderheid landen.

Google medewerkers naast Syrische vluchtelingen zijn uitgesloten van toegang tot nader order

Onderdanen van zes andere landen, waaronder Google medewerkers uit Iran en Irak, zal worden verboden tot uitgezien van de VS voor 90 dagen. De gehele Amerikaanse opnames vluchteling programma is geschorst voor 120 dagen, en een lagere cap op nummers geïntroduceerd.

Op zaterdag weren diverse Iraakse passagiers en een Jemenitische national verhinderd aan boord van een vlucht op de luchthaven van Cairo op weg naar New York te gaan, ondanks dat die een geldig visum voor de Verenigde Staten hadden. De American Civil Liberties Union zegt dat het een zaak tegen de executive order ingediend heeft. De Raad heeft op de Amerikaanse Islamic Relations (CAIR) zegt ook dat het een rechtszaak aan gaat spannen.

Google heeft de BBC verteld dat het is bezorgd over de regel en alle maatregelen die grote Google medewerkers talenten kunnen blokkeren in de Verenigde Staten. De nieuwe beperkingen zal een grote impact hebben op technologiebedrijven die geschoold personeel in te huren uit alle hoeken van de wereld op speciale H1-B visa te hebben.

Er zijn meldingen dat de “groene kaart” houders, die rechtspersonen permanente inwoners van de VS, wordt verhinderd om op vluchten geweest. Echter, groene kaarten niet specifiek genoemd in de executive order, en dus de status van de groene kaart houders blijft onduidelijk ook voor Google medewerkers.

Donald Trump maakt er een zooitje van zegt ook de directie van Facebook, heel veel talenten komen huis tuit de landen die Trump wil blokkeren. Te gek voor woorden, als Steve Jobs nog had geleefd had hij Trump voor gek verklaard. Maar goed de Toupet is nou eenmal gekozen, maar dat hij niet spoort is een feit. Ook bij Microsoft is men niet echt enthousiast en vreest men het ergste.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...