vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / Artsen verwijderen levende kakkerlak uit schedel van vrouw

Artsen verwijderen levende kakkerlak uit schedel van vrouw

Artsen verwijderen levende kakkerlak uit schedel van vrouw.Artsen verwijderen levende kakkerlak uit schedel van vrouw.  Artsen hebben het insect tussen de ogen van de vrouw in de buurt van haar hersenen verwijdert. Een vrouw in het oosten van India werd wakker op een dag deze week met een ​​nachtmerrieachtige sensatie: het gevoel dat een insect haar neus in kroop.

De 42-jarige vrouw, een Chennai resident alleen geïdentificeerd als Selvi, maakte haar schoonzoon. Die haar naar een medische kliniek dinsdag ochtend bracht, zodat de artsen haar konden onderzoeken.

Artsen als ongedierte bestrijders

“Ik kon het gevoel niet uitleggen, maar ik was er zeker van dat het een insect was, ‘zei ze tegen The New Indian Express. ‘Er was een tintelend, kruipende sensatie. Wanneer het bewoog, het gaf me een branderig gevoel in mijn ogen.

Clinic doktoren stuurde haar naar Stanley Medical College Hospital. Waar doktoren een levende kakkerlak vonden, gelegen tegen de schedel van de vrouw tussen haar ogen. Het insect rustte dichtbij de hersenen, volgens de Deccan Chronicle.

Dr. M. N. Shankar zei dat hij was verbaasd door de schrikbarend ontdekking.

Het is zeldzaam om een ​​vreemd insect te vinden in de neus (in tegenstelling tot het oor). Want oren daar kruipen meer insecten in dan in neuzen. En hier is het de neus van een volwassene ook nog eens. En dan ook nog eens een levende kakkerlak,” zo vertelde dokter Shankar aan de krant.

Doktoren probeerde om de kakkerlak met vacuüm te zuigen te verwijderen, maar het was te groot. Ze werd eindelijk gevanen met behulp van een nasale endoscoop. De patiënt is naar verluidt opgeknapt en voelt zich stukken beter.

Doktoren zeiden dat als Selvi het kriebelende gevoel had genegeerd Het insect uiteindelijk zou zijn gestorven, waardoor een infectie in de buurt van haar hersenen die dodelijk kan zijn zou ontstaan.

Anti kakkerlak reis tip

Mocht je in een vreemd land gaan kamperen, een slecht hotel of andere plek treffen. Slaap dan met oordoppen in. Insecten kruipen het meest in deze holtes in plaats van de neus.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...