vrijdag , januari 19 2018
Home / Actueel / 19-jarige man vermoord 9-jarige buurjongen

19-jarige man vermoord 9-jarige buurjongen

19-jarige man vermoord 9-jarige buurjongenDe Duitse politie maakt jacht op een 19-jarige man uit Herne die verdacht wordt van de dood van zijn 9-jarige buurjongen. De verdachte zou beelden van de moord hebben verspreid op het darknet, het internet waar iedereen anoniem is.

De politie in Noord-Rijnland-Westfalen kreeg gisteren een tip van een gebruiker van het darknet over de moord. Die tip leidde de politie naar het lichaam van de jongen in de kelder van een rijtjeshuis in Herne, ten noordwesten van Dortmund. Volgens de Duitse krant WAZ was de jongen doodgestoken.

19-jarige man doorgedraaid door gamen

Geruchten gaan dat de 19-jarige man compleet doorgedraaid is door het spelen op een game console. zo speelde hij veelal gewelddadige games ook op internet. Spellen als Grand theft en andere gewelddadige spellen kunnen een slechte invloed hebben op jongeren.

Isis als voorbeeld

Ook is bekend dat door de verschrikkelijke beelden die groeperingen als Isis verspreiden van massa moorden en onthoofdingen hieraan mee werken. Het internet is een open bron waar eigenlijk geen zicht op is. En laten wij eerlijk zijn controleert u uw kinderen en waar zij naar kijken?

Wat is darknet

Het is een verborgen plek, de thuisbasis van zowel schurken en politieke activisten, en uitsluitend toegankelijk met behulp van speciaal ontworpen anonieme software. Het is een geheime plek, waar de Arabische Lente dissidenten hun digitale sporen na lieten, een plek waar klokkenluiders veilig een brug slaan naar scoop-zoekende media en zich verbergen. En ja, het is ook een gevaarlijke plek, waar veel van de illegale, ondergrondse misselijkheid optreedt. Zoals moorden wat nu weer eens gebleken is.

Op de vlucht

De dader is nog steeds op de vlucht en de politie vraagt u naar hem uit te kijken. Past u wel op de man heeft al gemoord dus is in potentie zeer gevaarlijk gebleken. Mocht u hem traceren bel dan direct de politie.

About admin

Lees Ook

Trump ambtenaren zeggen Rusland om zijn steun voor de Syrische Assad te laten vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen

Trump maant Rusland laat steun voor de Syrische Assad vallen. Ambtenaren in de Trump administratie ...